Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Primus Vařič Lite Plus 0,5 L Pink

Primus Vařič Lite Plus 0,5 L Pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Primus Vařič Lite Plus 0,5 L Pink z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Primus Vařič Lite Plus 0,5 L Pink .

Detailní informace

Tento kompaktní a lehký batohový vařič dokáže nakrmit 1-2 a nabízí nejefektivnější vytápění v jednoduchém použití a jednoduše sbalitelném půdorysu. Hrnec o objemu 0,5 l připevněte a zajistěte k hořáku jednoduchým otočením. Piezo zapalovač zapálí sporák stisknutím tlačítka, takže vodu rychle uvaříte. Hořák s laminárním průtokem je extrémně kompaktní a v...yzařuje plamen o výkonu 4500 BTU (1500 W), čímž uvaří 0,5 l vody za méně než tři minuty a je tak tišší zážitek z vaření. Jednoduše nalijte přímo z výlevky hrnce nebo použijte přiložené kolíky k podepření hrnců pro použití s JAKÝKOLIV hrncem nebo pánví. Sporák připojený ke 100 g plynové nádobě jednoduše zabalte do tvrdě eloxovaného hliníkového hrnce s korkovým izolovaným pouzdrem vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pro manipulaci bez hoření. V kombinaci s naším lisem na kávu a čaj pro rychlou přestávku na kávu během cesty (není součástí dodávky).
Lehký systémový hořák vařiče se při používání bezpečně uzamkne k hrnci a pohodlně se sbalí do 100 g plynové nádoby pro dokonalý zážitek z cestování. Nadrozměrný a skládací regulační ventil pro přesné ovládání plamene Technologie Laminar Flow Burner Technology™ nabízí nižší těžiště, díky čemuž jsou kamna stabilní, lehčí a kompaktnější Piezo zapalování, není zapotřebí zapalovač Obsahuje podpůrné kolíky na hrnce pro použití s ​​jakýmkoli nesystémovým hrncem nebo pánví 0,5 l tvrdě eloxovaný hliníkový hrnec s výlevkou má integrovaný výměník tepla Korkem podšitý izolovaný rukáv na hrnec vyrobený z tkaniny G-1000 ECO Lite s kapsou na rukávu, do které se vejdou příslušenství Plastová poklice na bio bázi slouží také jako šálek Dodává se se stojanem na nádobu na bio bázi, který lze připevnit na nádobu s plynem pro extra stabilitu Závěsný systém, když nemůžete najít rovný prostor pro vaření Vynalezeno ve Švédsku, vyrobeno v Evropě. Plyn NENÍ zahrnut
Barva podle výrobce: Pink Barva: Růžová Země původu: Estonsko Průměr (cm): 10.0 Výška: 13 cm Výkon: 1500 W Objem: 0,5 L Hmotnost (g): 402.0

Produkt je výrobek značky Primus ,distribuovaný s EAN kódem 7330033910575.

Procházet zboží z kategorie Sport Primus, Outdoorové aktivity Primus, Kempování a turistika Primus, Kempinkové nádobí a jídelní sady Primus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Primus Essential Vařič

Silver / Stainless Steel / Primus
889,- Kč
Detail

Primus Vařič Tupike

Silver Black / Oak Brass Stainless Steel Die-cast Aluminium / Primus
5 409,- Kč
Detail

Primus Vařič Lite 1 L

Grey Black / Brass Anodized Aluminium Cork G-1000 Biobased Plastic Stainless Steel / Primus
3 790,- Kč
3 217,- Kč
Detail

Primus Litech Pan Pánev Hrnec, pánev

Silver / Anodises Aluminium Ceramic / Primus
1 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Primus Vařič Lite Plus 0,5 L Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Primus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Primus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Primus Vařič Lite Plus 0,5 L Pink
Právě si prohlížíte...

3190,- Kč