Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marine Business Regata Set Příbor

Marine Business Regata Set Příbor

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marine Business Regata Set Příbor z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marine Business Regata Set Příbor .

Detailní informace

24 dílný set příbor pro 6 osob z nerezové oceli 18/10 - odolné korozi způsobované slanou vodou as rukojeťmi z plastu ABS. Všechny kusy tohoto unikátního příboru odpovídají kolekci Regata, takže si můžete vychutnat krásné a stylové stolování. Země původu: Čína Počet v balení (ks): 24 Počet osob: 6 Set: Ano Materiál: Nerezová ocel Série: Regata Typ: Příbor

Produkt je výrobek značky Marine Business ,distribuovaný s EAN kódem 8435436606151.

Procházet zboží z kategorie Sport Marine Business, Outdoorové aktivity Marine Business, Kempování a turistika Marine Business, Kempinkové nádobí a jídelní sady Marine Business.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Stainless Steel
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marine Business Regata Set Příbor a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marine Business a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marine Business najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marine Business Regata Set Příbor
Právě si prohlížíte...

2590,- Kč