JetBoil Vařič Sumo Cooking System 1,8 L Carbon - 12% sleva

-12%
JetBoil Vařič Sumo Cooking System 1,8 L Carbon
3 666 4 187 459
3 666,- Kč

Původní cena: 4 187,- Kč


Hodnocení:


JetBoil Vařič Sumo Cooking System 1,8 L Carbon z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JetBoil Vařič Sumo Cooking System 1,8 L Carbon .

Zlevněné zboží

Varný systém nabízí stejnou regulaci jako jiné varné systémy, avšak s vyšší kapacitou vaření pro vás i vašich přátel. Velká 1,8-litrová nádoba na vaření s izolační vrstvou je ideální volbou na vaření pro skupiny. Patentovaná technologie regulátoru nabízí přírůstkové tepelné úpravy od mírného vaření po pln&eacut...e; vaření, ideální pro různé úpravy jídla. Přidejte volitelný Jetboil Java Press, mřížku pod hrnec, pánev či hrnec na vaření FluxRing, abyste rozšířili své možnosti stravování. Začněte okamžitě zahřívat pomocí pohodlného a spolehlivého zapalovače s tlačítkem, které je regulováno pro stálý výkon až do -6 °C. Vařič je schopen pojmout 100-gramovou nebo 230-gramovou nádobu na palivo Jetpower s hořákem, stabilizátor palivové nádrže a ostatní příslušenství.   Vlastnosti:
1,8-litrová nádoba na vaření s izolační vrstvou je ideální na vaření pro skupiny Patentovaná technologie regulátoru nabízí přírůstkové tepelné úpravy od mírného vaření po plné vaření Pohodlný a spolehlivý zapalovač s tlačítkem umožňuje konzistentní výkon až do -6 °C Schopnost skladovat 100-gramovou nebo 230-gramovou nádobu na palivo Jetpower s hořákem, stabilizátorem palivové nádrže a ostatní příslušenství Součástí je stabilizátor palivové nádrže a mřížka pod hrnec Kompatibilní příslušenství: lis na kávu, pánev a varná konvice (1,5 L) rozšíří vaše možnosti stravování Palivo Jetpower se prodává samostatně
Objem : 1,8 L Barva podle výrobce : Carbon Set : Ano Barva : Černá Hmotnost (g) : 453.0 Země původu : USA Rozměry : 125 x 210 mm

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 0858941006489.

Procházet zboží z kategorie Sport Jetboil, Outdoorové aktivity Jetboil, Kempování a turistika Jetboil, Kempinkové nádobí a jídelní sady Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 673,- Kč
1 464,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JetBoil Vařič Sumo Cooking System 1,8 L Carbon a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetBoil Vařič Sumo Cooking System 1,8 L Carbon
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

3666,- Kč