JetBoil Vařič MiniMo Cooking System 1 L Camo

JetBoil Vařič MiniMo Cooking System 1 L Camo
3 718 3 888 1787
3 718,- Kč

Původní cena: 3 888,- Kč


Hodnocení:


JetBoil Vařič MiniMo Cooking System 1 L Camo z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JetBoil Vařič MiniMo Cooking System 1 L Camo .

Detailní informace

Vařič MiniMo kombinuje osvědčenou efektivitu a všestrannost s pohodlným tvarem ideálním na turistiku. Poháněn technologií FluxRing, dosáhne bodu varu za přibližně dvě minuty s poloviční spotřebou paliva než tradiční vařiče. Možnost nastavit intenzitu hořáku. Kovové rukojeti a kalíšek FluxRing dělají z minima dokonalou nádobu na vaření i jedení. Všechny části se jednoduše vejdou do varné nádoby a nezaberou žádné místo navíc. Regulátor tlaku zajišťuje stále stejný výkon. Součástí balení je i stabilizátor kartuše (trojnožka). To vše spolu při neuv...ěřitelných 415 g.VlastnostiDosáhne bodu varu za přibližně dvě minuty s poloviční spotřebou paliva než tradiční vařičePatentovaná technologie zajišťuje regulaci teploty, ideálně na vaření omáček, zeleniny,...Kovové rukojeti a kalíšek FluxRing jsou ideální na vaření a jedeníPohodlný a spolehlivý zapalovač s tlačítkem umožňuje stálý výkon až do - 6 °CInteligentní uložení hořáku do stran nezabírá místo navícPohodlný a spolehlivý zapalovač s tlačítkemSpodní kalíšek slouží zároveň jako odměrka a miskaSoučástí je trojnožkaTechnické údajeVýkon: 6000 BTU / h / 1,75 kWObjem: 1 litrRegulátor paliva: anoVelikost skupiny: 1 - 2 lidéUvedení 0,5 l vody do varu: 2 min 15 s (průměrný čas při použití kartuší Jetboil)Na 100 g kartuši lze uvařit až 12 l vodyTyp zapalování: tlačítkoRozměry (zabalené): 5 x 5,5 palce (127 mm x 140 mm) Země původu : USA Rozměry : 127 x 140 mm Hmotnost (g) : 415.0 Barva : Hnědá Set : Ano Objem : 1 L Barva podle výrobce : Camo

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 0858941006823.

Procházet zboží z kategorie Sport Jetboil, Outdoorové aktivity Jetboil, Kempování a turistika Jetboil, Kempinkové nádobí a jídelní sady Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 673,- Kč
1 464,- Kč
Detail
1 779,- Kč
1 517,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JetBoil Vařič MiniMo Cooking System 1 L Camo a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetBoil Vařič MiniMo Cooking System 1 L Camo
Právě si prohlížíte...

3718,- Kč