JetBoil Vařič MightyMo Šedá - 12% sleva

-12%
JetBoil Vařič MightyMo Šedá
1 464 1 673 279
1 464,- Kč

Původní cena: 1 673,- Kč


Hodnocení:


JetBoil Vařič MightyMo Šedá z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JetBoil Vařič MightyMo Šedá .

Zlevněné zboží

Plynový vařič Jetboil MightyMo představuje unikátní velmi lehký a skladný outdoorový plynový vařič, který vyniká v mnoha ohledech. Nenechte se zmást jeho téměř k neuvěření nízkou váhou, která činí pouhých 95 gramů. Poskytuje výkon až 10,000 BTU a manuální regulaci výkonu, která zajistí optimální spotřebu plynu a jeho konstantní příkon i za nižší...ch teplot. Pro všechny, kdo si na své cestě chtějí připravit kávu, polévku, instantní pokrm nebo jen ohřát vodu a nemají v batohu místa nazbyt je tento vařič nezbytností v jejich výbavě. Vařič je velmi skladný. Využijete ho všude, kde nebudete mít přístup k elektřině nebo klasickému sporáku. Ideální na cestování autem, pro zahrádkáře, na výlety, jako záložní možnost vaření a samozřejmě i pro všechny kempaře a outdooristy.
Doba varu 1 litru vody: 3 min 15 sec. (v hrnci 1,5 l Jetboil Flux Cooking Pot). Spotřeba plynu je 100 g na uvaření 12 l vody. Plynová kartuše není součástí balení.
Barva : Oranžová Varianta : Standardní nabídka Země původu : USA Barva podle výrobce : Šedá Barva : Stříbrná Hmotnost (g) : 95.0

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 0858941006403.

Procházet zboží z kategorie Sport Jetboil, Outdoorové aktivity Jetboil, Kempování a turistika Jetboil, Kempinkové nádobí a jídelní sady Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Orange Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 779,- Kč
1 517,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JetBoil Vařič MightyMo Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetBoil Vařič MightyMo Šedá
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

1464,- Kč