JetBoil Vařič MicroMo Cooking System 0,8 L Tamale

JetBoil Vařič MicroMo Cooking System 0,8 L Tamale
3 417 3 334 2106
3 417,- Kč

Původní cena: 3 334,- Kč


Hodnocení:


JetBoil Vařič MicroMo Cooking System 0,8 L Tamale z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JetBoil Vařič MicroMo Cooking System 0,8 L Tamale .

Detailní informace

Nejlehčí varný systém Jetboil MicroMo šetří prostor i váhu vašeho zavazadla, a zároveň poskytuje maximální výkon. Díky technologii FluxRing dosahuje MicroMo bod varu přibližne za dvě minuty s poloviční spotřebou paliva v porovnání s tradičními systémy. Patentovaná technologie regulátoru Jetboil nabízí postupné nastavení tepla od lehkého do plného varu. Lehký 0,8 l varný hrnec FluxRing s izolací vám umožní převařit vodu a udržet ji v teple bez nutnosti nošení dalšího hrnce. Okamžité zahřívání začněte pomocí pohodlného a spolehlivého zapalovače, ...který zajišťuje konzistentní výkon až do -6 ° C. Zahrnuje stabilizátor palivové nádrže.
Hmotnost: 340 g Set : Ano Varianta : Standardní nabídka Barva : Červená Rozměry : 104 x 159 mm Země původu : USA Barva podle výrobce : Tamale Objem : 0,8 L Hmotnost (g) : 340.0

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 0858941006816.

Procházet zboží z kategorie Sport Jetboil, Outdoorové aktivity Jetboil, Kempování a turistika Jetboil, Kempinkové nádobí a jídelní sady Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 673,- Kč
1 464,- Kč
Detail
1 779,- Kč
1 517,- Kč
Detail

Primus Campfire Perp Set Příbor

Brown Black Silver / Oak PU Coated Polyamid G-1000 Stainless Steel / Primus
1 398,- Kč
Detail
1 742,- Kč
1 522,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JetBoil Vařič MicroMo Cooking System 0,8 L Tamale a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetBoil Vařič MicroMo Cooking System 0,8 L Tamale
Právě si prohlížíte...

3417,- Kč