Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

JetBoil Vařič Flash Cooking System 1 L Wild

JetBoil Vařič Flash Cooking System 1 L Wild

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


JetBoil Vařič Flash Cooking System 1 L Wild z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným JetBoil Vařič Flash Cooking System 1 L Wild .

Detailní informace

Turistický vařič je ideální pro přípravu kávy, polévky nebo dehydratovaných jídel, když jste právě na cestách. Efektivní vařič dokáže uvařit vodu za bleskových 100 sekund, což z něj dělá jeden z nejrychlejších vařičů. Díky 1-litrovému hrnci na vaření FluxRing s izolační vrstvou je vaření hračkou. Okamžitě začněte ohřívat pomocí pohodlného a spolehlivého zapalovače s tlač&i...acute;tkem a pomocí termochromatické indikátoru změny barvy ověřte, zda je voda připravena. Kompatibilní příslušenství, jako je lis na kávu, souprava na zavěšení, mřížka pod hrnec, pánev, hrnec na vaření FluxRing a nádobí je nezbytností pro vaše další dobrodružství.   Součástí je i stabilizátor palivové nádrže a spodní nádobu lze použít jako odměrku nebo misku. Vařič se vyznačuje nízkou hmotností a kompaktními rozměry, díky čemuž se jednoduše sbalí a přenáší.   Vlastnosti:
Vaří vodu za bleskových 100 sekund, což z něj dělá nejrychlejší Jetboil vůbec Díky 1-litrovému hrnci na vaření FluxRing s izolační vrstvou je vařící voda a udržována v teple, hračkou Pohodlný a spolehlivý zapalovač s tlačítkem začne okamžitě ohřívat a Termochromatický indikátor změny barvy indikuje, kdy je voda připravena Kompatibilní příslušenství: lis na kávu, souprava na zavěšení, mřížku pod hrnec, pánev, hrnec na vaření a nádobí Zahrnuje stabilizátor palivové nádrže, spodní nádoba může být použita jako odměrka nebo miska Kompaktní rozměry a nízká hmotnost
Rozměry : 104 x 180 mm Hmotnost (g) : 371.0 Barva podle výrobce : Wild Objem : 1 L Země původu : USA Barva : Zelená Set : Ano

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 0850019774177.

Procházet zboží z kategorie Sport Jetboil, Outdoorové aktivity Jetboil, Kempování a turistika Jetboil, Kempinkové nádobí a jídelní sady Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

JetBoil Vařič Flash Cooking System 1 L Wild a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetBoil Vařič Flash Cooking System 1 L Wild
Právě si prohlížíte...

2790,- Kč