Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Gas Stove FLAMER 3000W

Delphin Gas Stove FLAMER 3000W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Gas Stove FLAMER 3000W z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkové nádobí a jídelní sady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Gas Stove FLAMER 3000W .

Detailní informace

Delphin FLAMER je plynový vařič, vyznačující se svojí kompaktností, skladností a vysokým výkonem. Dokonale se hodí k pobytu při vodě, turistiku, kempování či jiné outdoorové aktivity. Díky jeho rozměrům a nízké hmotnosti (180 g) jej jednoduše můžete mít vždy s sebou a v případě potřeby si snadno ohřát či připravit pokrm.
Vařič je kompatibilní s propan-butanovými kartušemi, kter&eac...ute; jsou vybaveny samotěsnícím ventilem se závitem 7/16. Pro maximálně snadnou manipulaci je FLAMER opatřen praktickou regulací průtoku plynu a piezoelektrickým zapalováním. Díky tomu už nebudete potřebovat žádné zápalky či zapalovač. Výkon 3000 W a vyklápěcí lopatky, zaručí rychlý plošný ohřev pánví, hrnců či jiného outdoorového nádobí. Velkým bonusem je transportní pouzdro z pevného plastu, které obdržíte v základním balení.
Technické parametry:
Výkon vařiče: 3000 W Váha vařiče: 180g Typ spojení s kartuší: závit 7/16
Barva: Stříbrná Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018013482.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Kempování a turistika Delphin, Kempinkové nádobí a jídelní sady Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Gas Stove FLAMER 3000W a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkové nádobí a jídelní sady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Gas Stove FLAMER 3000W
Právě si prohlížíte...

692,- Kč