Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150

Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150
Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150
Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150
Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150
909 909 240
909,- Kč

Původní cena: 909,- Kč


Hodnocení:


Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150 z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150 .

Detailní informace

Nitelife Bivvy Light 150 je multifunkční svítilna nabitá funkcemi! Může se pochlubit 6 světelnými režimy s až 80 hodinami svícení a jako bonus, může sloužit i jako „nouzová“ power banka. Jedno stisknutí tlačítka umožňuje procházet všemi 3 druhy bílého, červeného a jantarového světla s vlnovou délkou 610 nanometrů, která je méně přitažlivá pro komáry a můry. Jedním dlouhým stiskem tlačítka aktivujete svítidlo na boční straně svítilny (v tu chvíli máte v ruce klasickou „baterku“). Čtyři vestavěné ...LED diody neustále poskytují informace o stavu baterie a nabití. Speciální ocelová destička přesně koresponduje se dvěma silnými magnety v Bivvy Light a vy jej tak můžete připevnit k látce vašeho přístřešku. Vlastnosti produktu
možnost vícebarevného osvětlení (bílá, červená, jantarová) jantarové, hmyz odpuzující zbarvení méně láká můry nebo komáry „nouzový“ napájecí zdroj s výstupem USB, pro napájení telefonů a dalších zařízení čtyři vestavěné LED diody poskytující informace o stavu baterie a nabití vodotěsné pouzdro zabraňující vnikání vlhkosti dobíjecí Li-Ion baterie se vstupním, nabíjecím portem Mikro USB vestavěné magnety a ocelová destička po práškovém lakování zajišťují připnutí k přístřešku
  Světelný režim Bílé, zářivkové světlo (3% jas) Bílé, zářivkové světlo (50% jas) Bílé, zářivkové světlo (100% jas) Červené světlo (100% jas) Jantarové světlo (100% jas) Boční svítilna (dlouhý stisk)   Technické specifikace¨ Jas: 150 lm Barevná teplota: 6000 K Výkon: 1,5 W (max) Vstup: DC 5 V / 1 A Výstup: DC 5 V / 1,2 A Baterie: 3,7 V / 2500 mAh / 9,25 Wh Váha: 150 g Rozměry: 150×36×36 mm

Produkt je výrobek značky Trakker Products ,distribuovaný s EAN kódem 5060461946939.

Procházet zboží z kategorie Sport Trakker Products, Outdoorové aktivity Trakker Products, Kempování a turistika Trakker Products, Kempinková světla a lucerny Trakker Products.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trakker Products a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trakker Products najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trakker Products Trakker Světlo Nitelife Bivvy Light 150
Právě si prohlížíte...

909,- Kč