RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180

RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180
RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180
RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180
RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180
2 199 2 199 1387
2 199,- Kč

Původní cena: 2 199,- Kč


Hodnocení:


RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180 z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180 .

Detailní informace

Světlo Vault Lite IR180 je z řady RidgeMonkey přenosných světel doposud to nejsilnější a nejuniverzálnější. Kombinuje v sobě baterku, světlo a powerbanku v kompaktním voděodolném těle (IP67). Disponuje silnou 4000mAh nabíjecí baterií, svítivostí až 180 lm, třemi barvami světla s nastavitelnou intenzitou a 5V 2.1A USB výstupem powerbanky. Na jedno nabití vám tak dokáže udržet vaše vybavení nabité a osvětlené po dobu až 240 h. Světlo můžete ovládat pomocí multifunkčního tlačítka přímo na jeho těle nebo pomocí dálkového ovladače. Ten využívá zcela... nový infračervený systém zlepšující dosah, spolehlivost a odezvu, takže toto nové světlo Vault Lite IR180 se může pyšnit dosud nejlepším dálkovým systémem ovládání. Odolné tělo lze připevnit k jakémukoliv želenému povrchu, brolly nebo bivaku díky integrovaným magnetům a jistící destičce. Certifikovaná voděodolnost IP67 zaručuje, že světlo Vault Lite IR180 může být použito za každého počasí bez obav, že do něj během používání pronikne voda nebo prach. Specifikace: 
Světelný tok: 180 lm Tři barvy světla - červené, bílé, zelené 4000 mA nabíjecí lithiová baterie 5V 2.1A USB výstup powerbanky Rychlonabíjecí USB-C port Nastavitelná intenzita svícení Infračervené dálkové ovládání Voděodolnost a odolnost proti prachu IP67 Vysoce odolné tělo v matné kovově šedé úpravě Součástí balení jsou magnetická úchytka, lanka na zavěšení a adaptér pro připevnění na vidličku Chráněný registrovaný design Doba výdrže baterie: 4-150 h (záleží na zvolené intenzitě)
Parametry:
Rozměry: 20x3,6x3,6cm Hmotnost: 270gr

Produkt je výrobek značky Ridgemonkey ,distribuovaný s EAN kódem 5056210619261.

Procházet zboží z kategorie Sport Ridgemonkey, Outdoorové aktivity Ridgemonkey, Kempování a turistika Ridgemonkey, Kempinková světla a lucerny Ridgemonkey.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.27 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ridgemonkey a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ridgemonkey najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RidgeMonkey Světlo do Bivaku Vault Lite IR180
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč