Ibite světlo led na špičku ms light maxi

Ibite světlo led na špičku ms light maxi
429 429 547
429,- Kč

Původní cena: 429,- Kč


Hodnocení:


Ibite světlo led na špičku ms light maxi z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Ibite světlo led na špičku ms light maxi .

Detailní informace

MS Light je založený na ledkově-bateriovém systému. Vzhledem k vypracování produktu je potřeba pouze na špičku napojit umělohmotný patentový klip, potom na konci nastavit do správné pozice baterii, dále je potřeba vložit led osvětlení a noční rybolov může začít. Po ukončení rybolovu je potřeba pouze vytáhnout baterii z ledky, odložit ji zvlášť a během dalšího rybolovu bude opět použitelná. Varianta Motion Sence je extra varianta UB Light špičky, která obsahuje i pohybový senzor! Podobně jako UB Light disponuje produkt základním světlem, při záb...ěru se produkt okamžitě změní na červené světlo, signalizující noční záběry.
Verze MAXI je také vynikající alternativou k teleskopickým prutům s hrubšími špičkami (přibl. 3 mm silné špičky) pro noční rybolov. Základní balík obsahuje jednu 435 baterii, která nabízí produktu alespoň 30hodinovou životnost. Led zajišťující výborný světelný jas výrazně zvyšuje úspěch rybolovu. Skončila doba ztráty ryby způsobená špatnou viditelností.

Produkt je výrobek značky Ibite ,distribuovaný s EAN kódem 5999018203785.

Procházet zboží z kategorie Sport Ibite, Outdoorové aktivity Ibite, Kempování a turistika Ibite, Kempinková světla a lucerny Ibite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ibite světlo led na špičku ms light maxi a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ibite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ibite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ibite světlo led na špičku ms light maxi
Právě si prohlížíte...

429,- Kč