Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe

Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe
Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe
Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe
Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe
799 799 2087
799,- Kč

Původní cena: 799,- Kč


Hodnocení:


Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe .

Detailní informace

Zcelá nová LED lucerna s infračerveným dálkovým ovladačem. Na výběr jsou dvě barvy světla. Bílé a červené.  
Vysoce kvalitní outdoorová lucerna, která obsahuje nabíjecí baterii s vysokou výdrží. Baterie se nabíjí pomocí USB kabelu, který je součástí výrobku. Lucerna je odolná vůči vlhkosti a díky svým kompaktním rozměrům se hodí každému, kdo rád tráví čas v přírodě. Součástí jsou dvě závěsné šňůrky, které se přichytí do bočních oček lucerny. Tělo lampy je magnetické, tudíž ji snadno uchytíte na kovové předměty. Lampa je dále dodávána ...s kovovým páskem, díky němuž jí můžete uchytit na stan či přístřešek.
Specifikace: vstup: DC5V/0,7 A počet lumenů: 100 LM )Max) typ baterie: Li-ion 3,7 V/2000 mAH/ 7,4 WH výdrž baterie až 200 h doba nabíjení: 4 – 5 h operační teplota: 0 – 40°C teplota pro uchování : -10+50°C
Operační režim: Bílé světlo: 3%, 100% Červené světlo: 3%, 100%, SOS 1. Krátké stisknutí tlačítka On/Off bílé světlo 3%, opětné krátké stisknutí bílé světlo 100%, opětné krátké stisknutí vypnutí lucerny 2. V jakémkoliv režimu světla podržet tlačítko On/Off po dobu 2 sekund, dojde k vypnutí lucerny. Při stisknutí dvakrát za sebou tlačítka On/Off dojde k přepnutí na červené světlo. 3. Dálkový ovladač nebude fungovat, pokud při vypnutí budeme dlouze držet tlačítko On/Off. 4. Dálkový ovladač bude fungovat, pokud při vypnutí stiskneme tlačítko On/Off krátce. Pro volbu barvy světla vybíráme na dálkovém ovladači tlačítka tomu určená (White – bílé světlo, Red – červené světlo). 5. Dosah dálkového ovladače je v rozmezí 7 až 14 metrů. 6. Před použitím dálkového ovladače odejměte pojistku pro aktivaci baterií.
Rozměry a hmotnost: 20 x 3,5 x 3,5 cm 183 g

Produkt je výrobek značky Giants Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 8592673502025.

Procházet zboží z kategorie Sport Giants Fishing, Outdoorové aktivity Giants Fishing, Kempování a turistika Giants Fishing, Kempinková světla a lucerny Giants Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Giants Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Giants Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Giants Fishing Světlo Camping Lamp LED Deluxe
Právě si prohlížíte...

799,- Kč