Fenix svítilna s powerbankou e-cp modrá

Fenix svítilna s powerbankou e-cp modrá
1 799 1 799 79
1 799,- Kč

Původní cena: 1 799,- Kč


Hodnocení:


Fenix svítilna s powerbankou e-cp modrá z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Fenix svítilna s powerbankou e-cp modrá .

Detailní informace

Napájení zajišťuje vestavěný Li-ion akumulátor o kapacitě 5000 mAh, který lze dobíjet prostřednictvím moderního USB-C konektoru. Světelná dioda Luminus SST-40 ukrytá pod TIR optikou dokáže dosvítit až na vzdálenost 222 metrů a v nejnižším režimu vydrží svítit až 504 hodin. Powerbanka podporuje rychlonabíjecí protokoly a dokáže nabíjet výkonem až 18W (5V/2,4A, 9V/2A, 12V/1,5A). Fenix E-CP je skvěle přenosná EDC svítilna a powerbanka v jednom, pro dobíjení vašeho mobilního telefonu a další přenosné elektroniky. Perfektně však zapadne například i ...do vašeho outdoor setu, pokud vyrážíte na delší dobu mimo dosah elektrické sítě.
Všechny parametry svítilny (světelný tok, doba provozu na baterie, vodotěsnost, dosvit a nárazuvzdornost) jsou změřeny v souladu s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.
Parametry powerbanky se svítilnou Fenix E-CP
Špičková LED Luminus SST-40 s životností 50000 hodin.
Šest režimů výkonu: 1600 lumenů (2,5 hodiny) -> 350 lumenů (8,5 hodiny) -> 150 lumenů (20 hodin) -> 30 lumenů (84 hodin) -> 3 lumeny (504 hodin) -> stroboskop (1600 lumenů).
Napájení zajišťuje vestavěný Li-ion akumulátor s kapacitou 5000 mAh.
Dobíjení akumulátoru přes USB-C, doba nabíjení 2-6 hodin dle síly použitého zdroje.
Vybíjecí USB-C a USB-A porty pro funkci powerbanky.
Podpora rychlonabíjecích protokolů s výkonem až 18W pro nabíjení i vybíjení (5V/2,4A, 9V/2A, 12V/1,5A).
Svítilna má paměť a zapíná se v posledním nastaveném režimu (neplatí pro nejvyšší režim a stroboskop).
Dosvit až 222 metrů (12400 cd).
Zadní rovná strana svítilny slouží k postavení na podložku.
Patentovaná inteligentní ochrana proti přehřátí IOP.
Voděodolná dle standardu IP68 (ponor do 2 metrů), dobíjecí port s vnitřní ochranou proti vniknutí vody.
Nárazuvzdorná pádům z výšky 1 metru.
Odolné tělo z hliníkové slitiny A6061-T6 s anodizací HAIII se zvýšenou odolností proti poškrábání.
Rozměry 13,8 x 2,8 cm.
Hmotnost 170 gramů (včetně akumulátoru).
Součástí balení je svítilna, poutko na ruku a dobíjecí USB-C kabel.
Ke svítilně lze dokoupit volitelné příslušenství jako např. popruh Fenix ALD-05 pro použití svítilny na přilbě, USB adaptér do elektrické sítě, USB adaptér podporující rychlé nabíjení, USB adaptér do auta, držák na kolo, speciální držák Fenix na kolo či držák svítilny na cyklistickou přilbu BikeBlock a pouzdro ALP-10S.
Produktové recenze
Víceúčelnost svítilny s powerbankou E-CP se prokázala i při natáčení videí pro kanál Airsoft Vlog. Dojmy Richarda Báči se dozvíte ve videotestu.
Použití
Pro zapnutí/vypnutí svítilny stiskněte boční tlačítko na 0,5 vteřiny. Při zapnuté svítilně jednoduchými stisky bočního tlačítka cyklicky měníte režimy: 3 - 30 - 150 - 350 -1600 lumenů. Pro přepnutí do zábleskového režimu přidržte boční tlačítko zhruba 1,2 vteřiny.
Ovládací tlačítko lze uzamknout, aby nedošlo k samovolnému zapnutí např. při převozu v zavazadle – dvakrát rychle (v rozsahu 0,5 vteřiny) stiskněte ovládací tlačítko. Pro odemknutí tlačítko opět dvakrát rychle stiskněte.
Indikace stavu nabití - jednoduchým stiskem bočního tlačítka spustíte čtyřdílný ukazatel nabití akumulátoru/powerbanky ukrytý pod gumovou krytkou vedle USB konektorů.
Inteligentní ochrana proti přehřátí - pokud teplota svítilny překročí 50°C, dojde k automatickému snížení výkonu. Jakmile teplota klesne pod 50°C, je možné opět používat nejvyšší výkon.
Nabíjení akumulátoru/powerbanky - sejměte zadní krytku konektorů a zapojte přiložený kabel do USB-C konektoru na svítilně (konektor USB-C - samice - female), druhý konec kabelu zapojte do počítače, nebo USB adaptéru do elektrické sítě či auta (nejsou součástí balení). Během nabíjení svítí indikační LED červeně a po plném nabití se rozsvítí zeleně. Po nabití svítilny nasaďte krytku konektorů zpět. Nabíjení plně vybitého akumulátoru trvá cca 2 hodiny při použití 18W zdroje resp. 3,5 hodiny při použití 5V/2A zdroje. Svítilnu lze při nabíjení plně používat v režimech 3,30 a 150 lumenů, doba nabíjení se tím prodlouží.
Funkce powerbanky - vypněte svítilnu a sejměte zadní krytku konektorů. Zapojte USB kabel do jednoho z USB konektorů (jako výstup funguje klasický velký USB-A konektor i USB-C konektor). Po připojení nabíjeného zařízení se nabíjení automaticky zahájí což je indikováno čtyřdílným ukazatelem vedle USB zdířek. Při použití powerbanky lze použít svítilnu ke svícení v režimech 3, 30 a 150 lumenů. Po ukončení procesu odpojte nabíjené zařízení a vraťte zpět ochrannou krytku konektorů.
Upozornění
Nerozebírejte sami zapečetěné části svítilny, poruší se tím záruka.
Používejte zámek ovládání, pokud svítilnu přenášíte v zavazadle či kapse, nebo pokud ji skladujete.
Záruka
Záruka dva roky.
Max výdrž 504 hod Napájení Interní akumulátor, USB dobíjení Počet režimů 6 Vodotěsnost IP68 (ponor 2 m) Barva světla Denní bílá (5500-6500 K) Světelný zdroj Luminus SST-40 Hmotnost 170 g

Produkt je výrobek značky Fenix.

Procházet zboží z kategorie Sport Fenix, Outdoorové aktivity Fenix, Kempování a turistika Fenix, Kempinková světla a lucerny Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fenix svítilna s powerbankou e-cp modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fenix svítilna s powerbankou e-cp modrá
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč