Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fenix led svítilna ld22 v2.0

Fenix led svítilna ld22 v2.0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fenix led svítilna ld22 v2.0 z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Fenix led svítilna ld22 v2.0 .

Detailní informace

K napájení slouží jeden Li-ion akumulátor typu ARB-L14-1100U s kapacitou 1100 mAh a zabudovaným nabíjecím USB-C konektorem (akumulátor je součástí balení), který poskytuje energii až pro 220 hodin svícení v nejnižším režimu. V případě potřeby ho lze nahradit dvěma běžnými tužkovými AA bateriemi se kterými je však maximální výkon omezen na 350 lumenů. Dále ho lze nahradit i dvěma Li-ion akumulátory typu 14500, se kterými svítilna funguje na maximální výkon 800 lumenů. Svítilna je osazena vysoce účinnou LED Luminus SST-20 schopnou svítit v sedmi ...režimech a to včetně stroboskopu a SOS. Její praktičnost oceníte v domácnosti, na chatě, v práci, v autě, při táboření i jako součást evakuačního balíčku.
Všechny parametry svítilny (světelný tok, doba provozu na baterie, vodotěsnost, dosvit a nárazuvzdornost) jsou změřeny v souladu s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.
Parametry svítilny Fenix LD22 V2.0
Je použita špičková LED Luminus SST-20 s životností 50000 hodin.
Režimy výkonu:
Při použití akumulátoru ARB-L14-1100U: 800 lumenů (54 minut) -> 350 lumenů (1,6 hodiny) -> 100 lumenů (7 hodin) -> 30 lumenů (22,3 hodiny) -> 2 lumeny (220 hodin) -> Stroboskop 800 lumenů -> SOS 100 lumenů.
Při použití alkalických AA baterií: 350 lumenů (1,25 hodiny) -> 100 lumenů (5,8 hodiny) -> 30 lumenů (19,75 hodiny) -> 2 lumeny (190 hodin) -> Stroboskop 350 lumenů -> SOS 100 lumenů.
K napájení používá Li-ion akumulátor typu ARB-L14-1100U s kapacitou 1100 mAh, který je součástí balení.
K provozu lze použít i dvě běžné alkalické či NiMH AA baterie nebo dva Li-ion akumulátory typu 14500 s délkou do 50,5 milimetru (akumulátory Fenix 14500 se nevejdou).
Podporované napájecí napětí svítilny je 1,9 - 8,4 V.
Inteligentní ochrana proti přehřátí.
Hladký hliníkový reflektor pro světelný kužel s dosvitem 214 metrů (11500 cd).
Digitálně regulováno pro konstantní jas.
Ochrana proti náhodnému vložení baterie obráceně (přepólování).
Vyrobeno z leteckého tvrzeného hliníku typu A6061-T6.
Nárazuvzdorná pádům z výšky 1 metru.
Odolný povrch - Type III hard anodized.
Vodotěsná a prachotěsná dle standardu IP68 (testováno pod vodou v hloubce 2 metry po dobu 30 minut).
Svítilna si pamatuje poslední použitý režim svícení vyjma stroboskopu a SOS.
Odnímatelná spona s odolnou povrchovou úpravou, lze ji na těle svítilny umístit do dvou poloh.
Tvrzená ultra čistá skleněná čočka s anti-reflex povrchem.
Lichoběžníkové závity se zvýšenou odolností vůči opotřebení.
Rozměry 14,8 cm (délka) x 2,15 cm (průměr hlavy) x 1,8 cm (průměr těla).
Váha 96 gramů (včetně akumulátoru).
Taktický vypínač na konci svítilny (funkce okamžitého zapnutí/vypnutí - momentary on/off).
Součástí balení je akumulátor ARB-L14-1100U s USB-C konektorem, dvě jednorázové alkalické AA baterie, nabíjecí USB-C kabel, pouzdro na opasek, náhradní o-kroužek a šňůrka na zápěstí.
Jako volitelné originální příslušenství lze dokoupit: náhradní akumulátor, difuzér AOD-S, červený filtr AOF-S, policejní kužel AOT-S či otočné pouzdro AB02.
Se svítilnou je kompatibilní i držák na kolo LockBlocks, držák na cyklistickou přilbu BikeBlock, držák na kolo FB-1 či držák na kolo Fenix.
Produktové recenze:
Pod svůj drobnohled vzal tento model i neúprosný tester, zálesák, kutil a chalupář Milan Gígel. Čím okouzlí na první pohled a čeho si jen tak nevšimnete se dočtete v jeho recenzi na portálu prakticky.sk.
Použití
Z výroby může být uvnitř svítilny na akumulátoru černá izolační krytka. Před prvním použitím ji z akumulátoru odstraňte.
Pro zapnutí zmáčknete vypínač umístěný na konci svítilny, pro okamžitou aktivaci tlačítko namáčkněte. Stiskem bočního tlačítka u hlavy svítilny můžete kdykoliv během provozu cyklicky přepínat mezi pěti režimy stálého svícení. Pro přepnutí do stroboskopického režimu přidržte boční tlačítko zhruba 0,5 vteřiny. Dalším stiskem pak zapnete S0S.
Inteligentní ochrana proti přehřátí - pokud vzroste teplota svítilny nad 60°C, tak začne automaticky snižovat výkon v pozvolných krocích, dokud se její teplota neustálí. Jakmile teplota svítilny klesne pod 60°C, tak se výkon opět automaticky zvýší na původní úroveň.
Upozornění na vybité baterie - svítilna postupně automaticky přepne do nejnižšího režimu, v nejnižším režimu poté každých 5 minut třikrát zabliká. Značí tak nutnost nabití baterie.
Nabíjení - vyndejte akumulátor ze svítilny, zapojte USB-C kabel do bočního USB-C konektoru na akumulátoru, druhý konec kabelu zapojte do počítače, powerbanky nebo USB adaptéru do elektrické sítě či USB adaptéru do auta (nejsou součástí balení). Během nabíjení svítí kontrolka na vrchní straně akumulátoru červeně. Po dosažení plného nabití svítí modře.
Upozornění
Nerozebírejte sami zapečetěnou část v hlavě svítilny, poruší se tím záruka.
Vyndejte alkalické baterie ze svítilny pokud ji nebudete delší dobu používat nebo pokud jsou baterie již vybité. Zabráníte tím riziku vytečení baterií a následného poškození svítilny.
Pokud se ochranné gumové kroužky po delší době pou

Produkt je výrobek značky Fenix.

Procházet zboží z kategorie Sport Fenix, Outdoorové aktivity Fenix, Kempování a turistika Fenix, Kempinková světla a lucerny Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fenix led svítilna ld22 v2.0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fenix led svítilna ld22 v2.0
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč