Fenix držák alg-03 pro hl55, hl60r, hm61r a hm65r na helmu

Fenix držák alg-03 pro hl55, hl60r, hm61r a hm65r na helmu
189 189 1904
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


Fenix držák alg-03 pro hl55, hl60r, hm61r a hm65r na helmu z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Fenix držák alg-03 pro hl55, hl60r, hm61r a hm65r na helmu .

Detailní informace

Destička držáku se na helmu přilepí dodávanou oboustrannou samolepkou, čelovka bez popruhů se do ní poté jednoduše zasune. Nevíte si rady, jak sundat či nandat popruh z vaší čelovky? Podívejte se na náš video návod.
Tip: k čelovce HM61R doporučujeme zakoupit si druhý držák, nebudete tak muset z původního držáku odstraňovat popruhy a jen prohodíte čelovku v držácích.
Parametry
Držák vyroben z houževnatého plastu (nylon).
Rozměry: 90 mm (délka) x 65 mm (šířka) x 10 mm (výška).
Hmotnost 18 gramů.
Obsah balení: montáž ...na přilbu, oboustranná lepící páska 3M (bílá, tloušťka 2 mm), oboustranná lepící páska TESA (modrá, tloušťka 1,3 mm).
Použití
Přilepte montáž na přilbu pomocí jedné z obustranných pásek a nechte lepidlo působit 72 hodin. Čelovku lze do držáku upevnit jednoduchým zasunutím. Na helmě vyberte místo, které bude tvarem nejlépe kopírovat tvar držáku a čelovka půjde nastavit do požadovaného směru svícení. Plocha na helmě musí být před nalepením čistá a suchá.
Upozornění: V případě montáže na helmu s průduchy a žebrováním (například cyklistická helma) záleží na jejím konkrétním designu, zda bude dostatečně velká kontaktní plocha pro pevné přilepení držáku. Samolepka nemusí být přichycena po celé ploše, ale u hodně členité helmy nemusí být plocha dostatečná.

Produkt je výrobek značky Fenix.

Procházet zboží z kategorie Sport Fenix, Outdoorové aktivity Fenix, Kempování a turistika Fenix, Kempinková světla a lucerny Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fenix držák alg-03 pro hl55, hl60r, hm61r a hm65r na helmu a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fenix držák alg-03 pro hl55, hl60r, hm61r a hm65r na helmu
Právě si prohlížíte...

189,- Kč