Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin světlo do bivaku lightbar

Delphin světlo do bivaku lightbar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin světlo do bivaku lightbar z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Delphin světlo do bivaku lightbar .

Detailní informace

Pokud stačíte tlačítko 5x, změní se barva z bílé na oranžovou s 50% svítivostí. Při šestém stlačení se oranžové světlo rozsvítí na 100%. Taková barva má několik výhod. Kromě toho, že je neokoukaná, podstatně eliminuje přítomnost komárů a jiného hmyzu ve vašem okolí, což je k nezaplacení zejména při večerním posezení u vody. Počet stisknutí platí pro manuální ovládání přímo spínačem na světle. Samozřejmostí je ale také přibalený dálkový ovladač, který samostatně ovládá bílé a oranžové světlo, a tím výrazně zkracuje reakční dobu pro změnu světla....
Kromě něj k světlu dostanete také nabíječku a dvě závěsná poutka na světlo i ovladač. Upevnění produktu je elegantně vyřešeno pomocí magnetů, umístěných přímo na světle a jedním plochým kovovým protikusem. Za pomoci těchto prvků lze Lightbar snadno umístit kdekoliv na bivak, či jiný rybářský přístřešek a bude vždy spolehlivě držet na svém místě.
Technické parametry:
Rozměry: 203x39x38mm
Režimy: 4 režimy svícení bílým světlem (5%-180h, 30%-26h, 100%-8h, blikání-16h), 2 režimy oranžového světla (50%-16h, 100%-8h)
Napájení: Li-Ion akumulátor, 3.7V, 2000 mAh
Světelný výkon: 100lm
Nabíjení: USB (pomocí přiloženého kabelu)
Doba nabíjení: 4h

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018493697.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Kempování a turistika Delphin, Kempinková světla a lucerny Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 590,- Kč
1 193,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Delphin světlo do bivaku lightbar a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin světlo do bivaku lightbar
Právě si prohlížíte...

773,- Kč