Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čelovka Petzl Tikkina modrá

Čelovka Petzl Tikkina modrá
Čelovka Petzl Tikkina modrá
Čelovka Petzl Tikkina modrá
Čelovka Petzl Tikkina modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čelovka Petzl Tikkina modrá z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Čelovka Petzl Tikkina modrá .

Detailní informace

Světelný výstup 300 lumenů a rovnoměrné příjemné světlo čelovky TIKKINA rozzáří vaše večery pod hvězdami! Je vhodná jak pro čtení ve stanu, tak pro pohyb po kempu nebo pěší turistiku. Snadno se používá díky jedinému vypínači. Je kompaktní a lehká, snadno se vejde do kapsy nebo do batohu, takže si ji můžete vzít s sebou kamkoli. TIKKINA se dodává se 3 standardními bateriemi a díky... technologii HYBRID CONCEPT je také kompatibilní s dobíjecím akumulátorem CORE. Váží pouhých 92 g.
Homogenní a pohodlné osvětlení blízkého okolí:
Široký, jednolitý kužel světla pohodlně osvítí blízké okolíTři intenzity svícení: MAX. DOBA SVÍCENÍ, STANDARDNÍ (vyvážený poměr výkonu a výdrže) a MAX. VÝKONSnadné použití:
Jediné tlačítko pro rychlou a snadnou volbu intenzity svíceníZákladová deska umožňuje snadné naklápění těla svítilny požadovaným směremOdnímatelný a omyvatelný hlavový pásek je symetrický pro snadné nastavováníTechnologie HYBRID CONCEPT: TIKKINA se dodává se 3 standardními bateriemi AAA/LR03 a je kompatibilní s dobíjecím akumulátorem CORE (není součástí balení); čelovka automaticky rozpozná zdroj energie a upraví světelný výstupKompatibilní s adaptéry HELMET ADAPT a BIKE ADAPT 2, takže můžete svítilnu připevnit na různé typy přileb nebo kolo (1)(1) VAROVÁNÍ: Tato svítilna není certifikována pro použití v silničním provozu: Při použití v oblasti podléhající dopravním předpisům nejsou svítilny Petzl náhradou za požadované certifikované osvětlení.

Produkt je výrobek značky Petzl ,distribuovaný s EAN kódem 3342540839076.

Procházet zboží z kategorie Sport Petzl, Outdoorové aktivity Petzl, Kempování a turistika Petzl, Kempinková světla a lucerny Petzl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Petzl Tikkina modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petzl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petzl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Petzl Tikkina modrá
Právě si prohlížíte...

659,- Kč