Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čelovka Petzl Iko Core

Čelovka Petzl Iko Core
Čelovka Petzl Iko Core
Čelovka Petzl Iko Core
Čelovka Petzl Iko Core

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čelovka Petzl Iko Core z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinková světla a lucerny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Čelovka Petzl Iko Core .

Detailní informace

Lehká čelovka s kombinovaným světlem a hlavovým páskem AIRFIT. IKO CORE kombinuje několik technologií a poskytuje světelný tok 500 lumenů při hmotnosti pouhých 79 g. Hlavový pásek AIRFIT, ultra tenké tělo svítilny a zdroj energie na zadní straně hlavy znamenají, že čelovka je dokonale vyvážená a pohodlná, takže ji téměř nepostřehnete. Diody jsou optimálně rozmísteny a vyzařují uniformní svetlo. Díky technologii HYBRID CONCEPT se IKO CORE dodává s dobíjecím akumulátorem CORE a je také kompatibilní s klasickými bateriemi AAA. Je dokonale univerzá...lní a mužete ji nosit i na krku, nebo použít jako lampu uloženou ve speciálním sáčku. Lze ji složit do minimálních rozměru, což je praktické pro outdoorové aktivity.
 
rgonomická a pohodlná díky hlavovému pásku AIRFIT (Petzl patent):
Inovativní a jednoduchý design s polotuhým páskem a ultra tenkým tělem svítilny. Bateriové pouzdro v zadní části rozkládá zátěž rovnoměrně po celé hlavě, čelovka je dokonale vyvážená a téměř nerozpoznatelná na hlavě Voděodolný hlavový pásek odolává potu a dešti Tenký pásek má malou plochu dotyku s kůží a zlepšuje cirkulaci vzduchu při dynamických aktivitách Rychlé a snadné nastavení velikosti. Optimální vizuální pohodlí:
Lehká a výkonná: 500 lumenu a pouhých 79 g Několik diod vyzařujících homogení světlo Dva typy kužele (zaostřený a smíšený) a několik úrovní intenzity čirého svetla pro uspokojení různých potřeb uživatele: blízké okolí, pohyb a daleký dosvit. Tři intenzity svícení rychle a snadno dostupné pomocí jediného přepínace. Univerzální a snadné použití:
HYBRID CONCEPT: IKO CORE se dodává s dobíjecím akumlátorem CORE a je kompatibilní s klasickými bateriemi AAA. Svítilna rozpozná zdroj energie a upraví si automaticky parametry IKO s bateriemi: 350 lumenů, IKO s akumulátorem CORE: 500 lumenů Lze ji používat několika způsoby: na hlavě, na krku, položenou na stole, připevněnou na stanový prut, nebo strom. Skladovací pytlík muže posloužit i jako lampa, rozptyluje světlo do okolí uživatele Indikátor stavu baterií signalizuje stav při každém zapnutí nebo vypnutí Dvě funkce zámku LOCK zabrání náhodnému zapnutí v batohu Lze ji složit do minimálních rozměrů do skladovacího obalu Kompatibilní s přilbami Petzl

Produkt je výrobek značky Petzl ,distribuovaný s EAN kódem 3342540828704.

Procházet zboží z kategorie Sport Petzl, Outdoorové aktivity Petzl, Kempování a turistika Petzl, Kempinková světla a lucerny Petzl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Petzl Iko Core a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinková světla a lucerny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petzl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petzl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Petzl Iko Core
Právě si prohlížíte...

2542,- Kč