Kávovar ProfiCook KA 1138 - 17% sleva

-17%
Kávovar ProfiCook KA 1138
Kávovar ProfiCook KA 1138
Kávovar ProfiCook KA 1138
Kávovar ProfiCook KA 1138
3 309 3 989 511
3 309,- Kč

Původní cena: 3 989,- Kč


Hodnocení:


Kávovar ProfiCook KA 1138 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, kávovary, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kávovar ProfiCook KA 1138 .

Zlevněné zboží

Překapávací kávovar ProfiCook KA 1138 Vypijete více kávy denně? Abyste nemuseli neustále běhat ke kávovaru, připravte si jí rovnou celou konev. Kávu z překapávacího kávovaru oceníte také ve chvíli, kdy vám dorazí návštěva. Nestrávíte s ním polovinu času v kuchyni vyměňováním šálků pod kávovarem. KA 1138 je moderní přístroj s moderním ovládáním a připraví vám rychle velké množství kvalitní kávy pro váš pracovní den. Deset šálků kávy Máte rádi kávu silnější nebo slabší? Můžete si vybrat mezi až pěti stupni intenzity. S objemem 1,25 l připravíte 8... až 10 šálků kávy černé jako dehet nebo slabé americké kávy. Díky přihřívání na ohřívací plotýnce vydrží káva teplá delší dobu. Mlýnek na kávu Není nad čerstvě umletou kávu. Součástí kávovaru je i kvalitní mlýnek s možností nastavení až ve čtrnácti stupních. Zásobník o kapacitě 150 g můžete doplňovat během mletí. Konický mlýnek z nerezové oceli se také snadno čistí. Kávový budíček Co kdybyste se probudili a káva už voněla celým bytem? Kávovar má časovač nastavitelný na 24 hodin. Stačí, když si kávu večer připravíte do zásobníku. Ráno tak ušetříte cenné minuty. Časovač nastavíte pomocí LCD ovládacího panelu, kde najdete i hodiny a nastavení intenzity. Bezproblémová údržba Kávovar má ochranu proti odkapávání, vyjímatelný držák filtru a pogumované nožičky. Díky tomu nebudete mít s údržbou přístroje v podstatě žádné starosti a bude vám věrně sloužit. Nastartuje vás po ránu a postará se o váš kvalitní pracovní den.

Produkt je výrobek značky Proficook ,distribuovaný s EAN kódem 4006160211382.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Proficook, Kuchyně a jídelny Proficook, Kuchyňské spotřebiče Proficook, Kávovary a automaty na espreso Proficook, Kávovary Proficook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 649,- Kč
Detail
4 999,- Kč
4 599,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 409,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kávovar ProfiCook KA 1138 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, kávovary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Proficook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Proficook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kávovar ProfiCook KA 1138
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

3309,- Kč