Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black

Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black
Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black
Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black
Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black
2 989 2 989 1497
2 989,- Kč

Původní cena: 2 989,- Kč


Hodnocení:


Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black .

Detailní informace

Pákové espresso ECG ESP 20301 Black Chutná vám káva z kavárny vždycky více, než ta udělaná v klidu doma? Všechno je otázka správných nástrojů. S kvalitním pákovým espressem si můžete dopřát kávu jako z kavárny i ve vlastním obýváku. ECG přináší profesionální tlakové čerpadlo o síle 20 barů pro dokonalý požitek z kávy. Vytvoříte s ním silné espresso i lahodnou hustou mléčnou pěnu na dokonalé latté. Příprava kávy s ním bude váš oblíbený domácí rituál. Všechny chutě kávy Díky funkci předspaření dostane káva v sítku možnost nabobtnat a tím uvolní j...ejí plné aroma a chuť. Pokud máte rádi silné espresso, potěší vás také funkce předehřívání šálků. Právě espressu totiž umožní předehřátý hrneček ještě více vyniknout a rozvonět se. K dispozici máte dvě velikosti sítka – na jeden nebo dva šálky. Připravíte s nimi přesně tak silnou kávu, jakou máte rádi. Bohatá pěna Kávovar má parní trysku, díky které snadno napěníte mléko na vaše oblíbené latté nebo cappuccino. Je otočná a má odnímatelnou gumovou část, takže se s ní jednoduše manipuluje a snadno udržuje v hygienické čistotě. Stačí trysku ponořit do mléka a horká pára během chvilky vytvoří hustou lahodnou pěnu jako z kavárny. A vy brzo zjistíte, že ta káva z kavárny se srdcem v pěně je jen otázka cviku. Snadná údržba Nádoba na vodu s objemem 1,25 l má praktické ucho, díky kterému bude plnění hračka. Odnímatelný je i odkapávací tácek a kávovar má ochranu proti přepětí a přetlaku. A pokud chcete mít údržbu úplně bez starostí, použijte kapsle. Ke kávovaru totiž dostanete také E.S.E. filtr určená právě na kapsle. Jeho používání je tak snadné, bezpečné a hygienické. Zapomeňte na rychlé rozpustné kafe a nechte se hýčkat kvalitní kávou.

Produkt je výrobek značky Ecg ,distribuovaný s EAN kódem 8592131308428.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ecg, Kuchyně a jídelny Ecg, Kuchyňské spotřebiče Ecg, Kávovary a automaty na espreso Ecg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ecg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ecg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black
Právě si prohlížíte...

2989,- Kč