Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pákové espresso ECG ESP 20101 Black

Pákové espresso ECG ESP 20101 Black
Pákové espresso ECG ESP 20101 Black
Pákové espresso ECG ESP 20101 Black
Pákové espresso ECG ESP 20101 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pákové espresso ECG ESP 20101 Black z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pákové espresso ECG ESP 20101 Black .

Detailní informace

Pákové espresso ECG ESP 20101 Black Chutná vám káva z kavárny vždycky více, než ta udělaná v klidu doma? Všechno je otázka správných nástrojů. S kvalitním pákovým espressem si můžete dopřát kávu jako z kavárny i ve vlastním obýváku. ECG přináší profesionální tlakové čerpadlo o síle 20 barů pro dokonalý požitek z kávy. Vytvoříte s ním silné espresso i lahodnou hustou mléčnou pěnu na dokonalé latté. Příprava kávy s ním bude váš oblíbený domácí rituál. Všechny chutě kávy Díky funkci předspaření dostane káva v sítku možnost nabobtnat a tím uvolní j...ejí plné aroma a chuť. Pokud máte rádi silné espresso, potěší vás také funkce předehřívání šálků. Právě espressu totiž umožní předehřátý hrneček ještě více vyniknout a rozvonět se. K dispozici máte dvě velikosti sítka – na jeden nebo dva šálky. Připravíte s nimi přesně tak silnou kávu, jakou máte rádi. Bohatá pěna Kávovar má parní trysku, díky které snadno napěníte mléko na vaše oblíbené latté nebo cappuccino. Je otočná a má odnímatelnou gumovou část, takže se s ní jednoduše manipuluje a snadno udržuje v hygienické čistotě. Stačí trysku ponořit do mléka a horká pára během chvilky vytvoří hustou lahodnou pěnu jako z kavárny. A vy brzo zjistíte, že ta káva z kavárny se srdcem v pěně je jen otázka cviku. Snadná údržba Nádoba na vodu s objemem 1,25 l má praktické ucho, díky kterému bude plnění hračka. Odnímatelný je i odkapávací tácek a kávovar má ochranu proti přepětí a přetlaku. Jeho používání je tak snadné, bezpečné a hygienické. Zapomeňte na rychlé rozpustné kafe a nechte se hýčkat kvalitní kávou.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 8592131239197.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Kuchyně a jídelny Neuvedeno, Kuchyňské spotřebiče Neuvedeno, Kávovary a automaty na espreso Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

BADGY PVC Cards x100 - Thick

Velikost 0,76 mm / Neuvedeno
499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pákové espresso ECG ESP 20101 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pákové espresso ECG ESP 20101 Black
Právě si prohlížíte...

1939,- Kč