Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips Saeco EP 1200/00

Philips Saeco EP 1200/00
Philips Saeco EP 1200/00
Philips Saeco EP 1200/00
Philips Saeco EP 1200/00

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips Saeco EP 1200/00 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Philips Saeco EP 1200/00 .

Detailní informace

Philips EP1200/00 Jednoduchý výběr kávy pomocí intuitivního dotykového displeje Neodolatelná chuť a aroma kávy z čerstvých zrn je na dosah jednoho stisknutí tlačítka. Náš intuitivní dotykový displej vám umožní snadno vybrat oblíbenou kávu. Upravte si sílu aroma a množství kávy díky nabídce My Coffee Choice Upravte si sílu aroma a množství kávy pomocí nabídky My Coffee Choice. Jednoduše si vyberte ze tří různých nastavení dle vlastních preferencí. Od jemně mletých po hrubá zrna pomoci nastavení mlýnku ve 12 stupních Naše odolné keramické mlýnky ...lze nastavit ve 12 stupních: svá kávová zrna můžete umlít jakkoliv od ultra jemného prášku až po nahrubo mletou kávu. 20 000 šálků té nejlepší kávy díky odolným keramickým mlýnkům Naše mlýnky jsou 100% keramické: extrémně pevné a přesné, takže si můžete vychutnat čerstvou aromatickou kávu z nejméně 20 000 šálků. Udržujte zrnka čerstvá déle díky uzávěru Aroma seal Nový uzávěr Aroma seal ochrání vaše oblíbená kávová zrna a zajistí, aby si v průběhu času uchovaly své původní aroma, a zároveň snižuje hluk při mletí. Až 5000 šálků bez odstraňování vodního kamene díky filtru AquaClean Naše patentovaná inovace, vodní filtr AquaClean, se postará o to, abyste svůj plně automatický kávovar využili co nejlépe. Když filtr vyměníte ve chvíli, kdy si to přístroj vyžádá, nebudete z přístroje muset odstraňovat vodní kámen až do 5 000 šálků a současně získáte výhodu dokonale čisté vody. Jakmile nainstalujete filtr AquaClean do svého kávovaru, upozornění na nutnost odstranění vodního kamene se automaticky deaktivuje. Jednoduché čištění díky plně vyjímatelné spařovací jednotce Spařovací jednotka je srdcem každého plně automatického kávovaru a měla by se pravidelně čistit. Plně vyjímatelná spařovací jednotka umožňuje důkladné čištění opláchnutím pod tekoucí vodou. Pohodlné automatické odstranění vodního kamene Čištění a údržba kávovaru jsou snadné díky automatickému programu, který vás upozorní na nutnost odstranění vodního kamene. Frekvenci tohoto postupu si můžete nastavit podle tvrdosti vody u vás doma. Specifikace Uživatelské rozhraní: Displej dotykové obrazovky Kapacita nádoby na odpad: 12 porcí Frekvence: 50 Hz Max. výška šálku: 150 mm Napětí: 230 V Délka kabelu: 100 cm Kompatibilita filtrů: AquaClean Tlak čerpadla: 15 barů

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8710103894704.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philips, Kuchyně a jídelny Philips, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Philips, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 7.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Philips Saeco EP 1200/00 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips Saeco EP 1200/00
Právě si prohlížíte...

5989,- Kč