Philips - Pannarello Black - HD5057/01

Philips - Pannarello Black - HD5057/01
256 256 276
256,- Kč

Původní cena: 256,- Kč


Hodnocení:


Philips - Pannarello Black - HD5057/01 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Philips a budete spokojení s dodaným Philips - Pannarello Black - HD5057/01 .

Detailní informace

Do you like cappuccino or latte macchiato? With the pannarello, a stainless steel steam pipe, you can give the milk its tasty foamy condition. The milk frother fits, among others, Saeco Incanto and Spidem Trevi espresso machines.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8710103549468.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philips, Kuchyně a jídelny Philips, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Philips, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Philips - Pannarello Black - HD5057/01 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips - Pannarello Black - HD5057/01
Právě si prohlížíte...

256,- Kč