Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená

Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená
Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená
Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená
Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená .

Detailní informace

Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/90 Vychutnejte si lahodnou kávu SENSEO® a zároveň pečujte o naši planetu. Philips Senseo Select CSA230/90 je vyroben s ohledem na životní prostředí. Kávovar má nižší spotřebu energie a skládá se z více recyklovaných materiálů. Intuitivní posuvník Intensity Plus vám umožní vychutnat si tři lahodné, dobře vyvážené chutě pouhým stisknutím tlačítka. Intensity Plus - Vyberte si svou oblíbenou kávu bez námahy s Intensity Plus. Přepněte přepínač na klasickou kávu, intenzivní kávu nebo b...ohaté espresso a váš další šálek SENSEO® je na cestě. Menší dopad na životní prostředí - Méně dílů, úspora energie a více recyklovaných materiálů přispívají k udržitelnějšímu stroji SENSEO®. Technologie - Crema Plus Technologie Crema Plus vytváří úžasně jemnou a jemnou cremu pro každý šálek kávy SENSEO®. Nastavitelný výtok z pravého kovu - Upravte polohu výpusti kávy na svém oblíbeném šálku nebo hrnku. Okamžité spuštění a vypnutí - S funkcí okamžitého startu se vaše káva uvaří ihned po zahřátí přístroje. Po uvaření kávy se zařízení SENSEO® automaticky vypne, aby šetřilo energii. Stisknutím tlačítka - Tento kávovar je navržen pro přípravu jednoho nebo dvou šálků lahodné kávy SENSEO® stisknutím tlačítka. Rozmanitost příchutí - Rozsáhlá řada kávových směsí SENSEO® obsahuje charakteristické, pečlivě vyvážené příchutě, takže vždy existuje chuť, která vyhovuje vašemu vkusu. 10 000krát testováno - Náš vývoj zařízení je přísný a je testován s 10 000 šálky kávy, aby byla zajištěna maximální kvalita a trvanlivost. Jeden nebo dva šálky najednou - Vychutnejte si jeden nebo dva šálky lahodné kávy SENSEO® za méně než minutu. Indikátor odvápnění - Kontrolka se rozsvítí, když potřebujete ze zařízení odstranit vodní kámen. Odvápněte každé 3 měsíce pomocí odstraňovače vodního kamene, abyste udrželi váš spotřebič bez vodního kamene pro maximální objem kávy, dokonalou teplotu kávy a pro maximalizaci životnosti vašeho spotřebiče. Nepoužívejte ocet. To může poškodit váš přístroj SENSEO® a negativně ovlivnit chuť kávy. Vyjímatelná odkapávací miska - Vyjměte odkapávací misku pro snadné čištění a údržbu. Technické parametry Typ Kávovar na kapsle  Výkon 1450 W Kapacita vodní nádrže 0,9 l Doba zahřívání 20-25 s Doba louhování jednoho šálku 30 sec Doba louhování pro dva šálky

Produkt je výrobek značky Philips.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philips, Kuchyně a jídelny Philips, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Philips, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapslový kávovar Philips SenseoSelect CSA230/90 / 1450 W / červená
Právě si prohlížíte...

2399,- Kč