Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá

Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá
Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá
Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá
Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá .

Detailní informace

Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / bílá Vychutnejte si kávu zcela podle vaší chuti, individualizujte a uložte si ideální intenzitu a množství kávy. Technologie Crema Plus zajišťuje velmi jemnou a sametovou vrstvu nápojů SENSEO®. Vlastnosti Výškově nastavitelná výpusť kávy pro váš oblíbený šálek - Možnost nastavit polohu výstupu na svůj oblíbený šálek. S funkcí přímého spuštění připravíte kávu během ohřevu - Díky funkci přímého spuštění je káva připravována přímo po vyhřátí přístroje. Poté se kávovar SENSEO® automa...ticky vypne a šetří energii. Snadná příprava vaší oblíbené kávy - Tento kávovar je určen pro přípravu až dvou hrnků kávy SENSEO® stisknutím tlačítka. Jedinečný kávovar pro přípravu dvou šálků současně - Připravte jeden nebo dva šálky kávy SENSEO® za méně než minutu. Vyjímatelná odkapávací miska pro snadné čištění - Pro snadné čištění a údržbu vyjměte odkapávací misku. Velký výběr kávových specialit SENSEO® a příchutí - Velký výběr kávových specialit SENSEO® obsahuje nezaměnitelné a pečlivě vyvážené aroma, aby bylo zajištěno, že máte vždy něco pro vaši chuť. Kontrolka odvápnění vás upozorní, kdy je potřeba odvápnění - Ukazatel vás upozorní na odstranění vodního kamene. Odvápnění je doporučeno provádět každé 3 měsíce, aby nedošlo k usazování vodního kamene, a tím bylo zajištěno, že každý šálek bude naplněn maximálně, káva bude mít perfektní teplotu a díky tomu bude optimalizována trvanlivost přístroje. Nepoužívejte ocet, protože může způsobit poškození kávovaru SENSEO® a ovlivnit chuť. Parametry Kávovar na kapsle Objem nádrže na vodu 0,9 l Výkon 1450 W Barva Bílá Rozměry výrobku (Š x V x H) 15,5 x 31 x 31 cm Hmotnost výrobku 2,1 kg Hmotnost balení cca 3,2 kg  Obsah balení Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / bílá

Produkt je výrobek značky Philips.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Philips, Kuchyně a jídelny Philips, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Philips, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapslový kávovar Philips Senseo Select CSA230/00 / 1450 W / bílá
Právě si prohlížíte...

2399,- Kč