Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g

GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g
GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g
GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g
GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, káva, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g .

Detailní informace

Chuťový profil: angrešt, červený rybíz, mandlový likér, karamel Nadmořská výška: 1780m Způsob zpracování: Anaerobic Natural Umístění: Tolima, Ataco, Columbia Odrůda: Castillo Majitel: Daniel Garcia Cano, farma: Finca Alto Corozal Balení: 250g Cuppingové skore: 88 Importér: Sucafina Pražírna: Beansmith Co je GourmetKáva Specialty? Je to skutečná výběrová káva, kterou jsme pro vás pečlivě vybrali a pro nás ji upražila výběrová pražírna Beansmith. Definic je mnoho, jedna z konkrétnějších od SCA (Asociace pro výběrovou kávu) uvádí, že jsou to kávy,... které při odborném hodnocení dosáhnou alespoň 80 bodů ze 100 a nemá přesně zmíněné defekty v chuti. U výběrových káv od nás také najdete 100% transparentnost (farmy, dovozce, pražírna a prodejce). Co je u výběrových káv jiné než u ostatních? V kávě neočekávejte výraznou hořkost, protože jsou praženy světleji než běžné kávy. Zpravidla v nich můžete najít spíše ovocnější chutě. Všechny naše kávy jsou primárně určené spíše na domácí přípravy jako je filtrovaná káva, ale to neznamená, že nemohou být zajímavé i v moka konvičce. Co nás zaujalo na této kávě? Specialitka, chtěli jsme mít kávu s anaerobní fermentací v našem portfoliu. Co je v krátkosti to anaerobní fermentace? Anaerobní fermentace probíhá tak, že se kávové třešně umístí do prostředí s omezeným přístupem kyslíku a tam fermentují. Tento proces zvýrazní mnoho chutí v kávě. Takže výsledné chutě mohou být celkem divočina. Každopádně stojí za to tuto specialitu vyzkoušet. Tip na přípravu Přesné hrubosti mletí nepíšeme, protože každý mlýnek to má jinak, ale můžete zkusit mlet tak, aby vám vyšlo cca, co nám níže. Ale je to opravdu jedna z mnoha různých případ. Je to jen takový odrazový můstek. ==ochutnáváme připravujeme=== Informace od famáře Daniel Garcia Cano je druhou generací pěstitelů kávy. Vyrostl na farmě Finca Alto Corozal a farmu koupil v roce 2012 od svého otce a sestry, kteří ji vlastnili před ním. Daniel věnuje velkou pozornost selektivnímu třídění rukou. Sběrače nabádá, aby vybírali zralé červené třešně. Po dodání nasbíraných třešní na mycí stanici na farmě zaměstnanci třešně znovu ručně projdou, aby se zajistilo, že nebudou zpracovány žádné nedozrálé třešně. Zelené třešně nesmí tvořit více než 3 % zpracovávaných třešní. Po ručním třídění se třešně fermentují v uzavřených plastových pytlích po dobu 5 dnů. Po fermentaci se třešně ukládají v jedné vrstvě na vyvýšené záhony. Třešně se často shrabují, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Po jednom dni na vyvýšených záhonech se třešně uloží do mechanických sil, kde se suší dalších 4 až 5 dní.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, káva sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

GourmetKáva Specialty - Columbia D. Garcia Anaerobic 250g
Právě si prohlížíte...

299,- Kč