Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Antelope Audio Orion 32+ Gen 3 SET

Antelope Audio Orion 32+ Gen 3 SET

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Antelope Audio Orion 32+ Gen 3 SET z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Antelope Audio Orion 32+ Gen 3 SET .

Detailní informace

HLAVNÍ OBRÁZEK SETU JE ILUSTRAČNÍ ! - SET s příslušenstvím za zvýhodněnou cenu. Příslušenství a spotřební materiál budete i tak dříve či později potřebovat. Pokud si jej vyberete hned, můžete ušetřit spoustu peněz a také ušetříte čas. Už to nebudete muset řešit později. Navíc máte jistotu, že uvedené příslušenství v rámci tohoto SETU je pro konkrétní produkt ...vhodné AES/EBU : Ne Nabízená konfigurace : Set Země původu : Bulharsko Kompatibilita : Mac OS X 10.11 Thunderbolt verze : 2 Linkový výstup (Line-Out) : 32 Linkové vstupy : 32 Sluchátkový výstup : Ne Word Clock : Ano MADI : Ano ADAT : Ano Adaptér součástí : Ano Možná montáž do racku : Ano S/PDIF : Ano Mikrofonní vstup : Ano MIDI rozhraní : Ano Analogové výstupy : Ano Analogové vstupy : Ano Typ : Thunderbolt Předzosilovače : Ne Fantomové napájení : Ne Vzorkovací frekvence : 192 kHz / 24 bit Počet výstupů : 38 Vstupy nástroje : Ne Balení obsahuje : Manuál Balení obsahuje : Adaptér Ethernet : Ne Kompatibilita : Windows 10 < Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Sluchátka Typ : USB

Produkt je výrobek značky Antelope Audio.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Antelope Audio, Elektronika – příslušenství Antelope Audio, Počítačové komponenty Antelope Audio, Rozšiřující počítačové karty Antelope Audio, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Antelope Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antelope Audio Orion 32+ Gen 3 SET a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antelope Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antelope Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antelope Audio Orion 32+ Gen 3 SET
Právě si prohlížíte...

78260,- Kč