Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FURminator sběrač chlupů

FURminator sběrač chlupů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FURminator sběrač chlupů z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným FURminator sběrač chlupů .

Detailní informace

Sběrač chlupů FURminator® odstraňuje zvířecí chlupy z oblečení, nábytku a tkanin. Používejte podle potřeby – klidně i každý den. Vylínané zvířecí chlupy na podlaze, nábytku, na oblečení nebo v autě mohou být nepříjemné. V rámci péče o srst nabízí FURminator® řadu nástrojů, které pomáhají omezovat línání a pomáhají i s úklidem vylínaných chlupů v domácnosti. Tyto sběrače lze použít na všech površích včetně nábytku, ložního prádla, koberců a sedaček v autech. Nefungují na bázi lepidla, takže je můžete používat opakovaně. Lze je používat na většin...u typů srsti, dlouhou i krátkou, hustou i jemnou a u většiny druhů zvířat, která línají. Tyto nástroje můžete používat podle potřeby, klidně i každý den. Jsou vhodné i k úklidu po péči o srst zvířete, protože i při česání nebo trimování se uvolňuje velké množství chlupů. Sběrač chlupů FURminator® odstraňuje zvířecí chlupy z oblečení, nábytku a tkanin. Používejte jako jeden z kroků systému péče o srst FURminator® Ultimate Hair Reduction System podle potřeby, klidně i každý den. Pokyny: Stačí válečkem opakovaně přejíždět po čištěném povrchu, na kterém ulpěly chlupy. Nástroj je začne sbírat. Můžete ho použít na oblečení, nábytek, tkaniny jako např. ložní prádlo, koberce, sedačky v autech a další povrchy. Otočením knoflíku FURcollector zachytíte chlupy do zásobníku. Když je zásobník plný chlupů, stisknutím tlačítka ho otevřete. Chlupy stačí ze zásobníku odstranit, nástroj zavřít a opět můžete válečkem odstraňovat chlupy, dokud není povrch úplně čistý a bez chlupů. - Váleček zvedá a sbírá chlupy. - Zásobník na srst chlupy zachycuje. - Ergonomická rukojeť s protiskluzovou úpravou poskytuje maximální kontrolu při používání. - Otočením knoflíku srst zachytíte. - Od výrobců originálního vyčesávacího hrabla FURminator®.

Produkt je výrobek značky Furminator ,distribuovaný s EAN kódem 4048422141570.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Furminator, Potřeby pro domácí zvířata Furminator, Potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat Furminator, Kartáče a hřebeny pro domácí zvířata Furminator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.238 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FURminator sběrač chlupů a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat sleva, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Furminator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Furminator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FURminator sběrač chlupů
Právě si prohlížíte...

359,- Kč