Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FURminator koupací kartáč

FURminator koupací kartáč

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FURminator koupací kartáč z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným FURminator koupací kartáč .

Detailní informace

Kartáč na koupání FURminator® pomáhá udržovat srst lesklou. Používejte na mokrou srst jednou za měsíc při koupání zvířete. Pravidelné používání šampónu a kondicionéru udržuje kůži a srst zdravou a současně omezuje línání. Během koupele jednoduše naneste a vmasírujte šampón FURminator® premium na celé tělo zvířete a po 5 až 10 minutách opláchněte. Pak použijte kondicionér FURminator premium, abyste uvolnili podsadu a dodali výživu pesíku. Opět vmasírujte do srsti a po 5 až 10 minutách opláchněte. Při koupání zvířete používejte nový kartáč na kou...pání FURminator®, který udržuje srst lesklou. Štětiny srst rozčesávají a pomáhají šampónu nebo kondicionéru proniknout až ke kůži. Kartáč na koupání FURminator® pomáhá udržovat srst lesklou. Používejte jednou za měsíc při koupání na mokrou srst jako jeden ze čtyř kroků systému péče o srst FURminator® Ultimate Hair Reduction System. Kartáč na koupání lze používat u většiny zvířat, která mají srst. Má šetrné zuby, takže ho můžete použít i u zvířat s citlivou kůží. Používejte obvykle vždy, když používáte šampón, ideálně jednou za měsíc. Používejte pouze na mokrou srst. Při použití kondicionéru ho aplikujte po šampónu nebo použijte jiný koupací kartáč naplněný šampónem. Pokyny: Před použitím otevřete zásobník a doplňte šampón nebo kondicionér FURminator®. Zásobník uzavřete. Podobně jako při běžné koupeli zvíře důkladně namočte a promasírujte mu srst a kůži pomocí koupacího kartáče. Stisknutím tlačítka se produkt aplikuje do srsti. Nástroj rozčeše srst a šampón a kondicionér se rovnoměrně vetře do srsti a na kůži. Postupujte podle pokynů na šampónu nebo kondicionéru a běžně opláchněte. - Otevřete zásobník a doplňte šampón nebo kondicionér FURminator®. - Stisknutím tlačítka aplikujete produkt do srsti. - Zuby rozčesávají srst, aby mohl šampón nebo kondicionér snáz proniknout až ke kůži. - Používejte kdykoliv jako jeden z kroků systému péče o srst FURminator® Ultimate Hair Reduction System. - Od výrobců originálního vyčesávacího hrabla FURminator®.

Produkt je výrobek značky Furminator ,distribuovaný s EAN kódem 4048422141532.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Furminator, Potřeby pro domácí zvířata Furminator, Potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat Furminator, Kartáče a hřebeny pro domácí zvířata Furminator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.013 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FURminator koupací kartáč a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat sleva, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Furminator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Furminator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FURminator koupací kartáč
Právě si prohlížíte...

187,- Kč