Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vampire: The Eternal Struggle TCG - Lost Kindred

Vampire: The Eternal Struggle TCG - Lost Kindred

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vampire: The Eternal Struggle TCG - Lost Kindred z kategorie hračky a hry, hry, karetní hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Vampire: The Eternal Struggle TCG - Lost Kindred .

Detailní informace

Lost Kindred je prvním rozšířením od Black Chantry pro karetní hru Vampire: The Eternal Struggle, tak neváhejte a ponořte se do tohoto tajuplného světa, který vznikl již v roce 1994.
Produkt se zaměřuje na pět pokrevních linií Kindred: Blood Brothers, Gargoyles, Harbingers of Skulls, Salubri antitribu a Samedi. V balení najdete celkem 120 nových, předem daných karet, které jsou namíchány z celkových 41 karet (23 crypt a 18... library karet). Pokud se jedná o váš první produkt, tak si dejte pozor, protože ke hraní je třeba i základní sada.
Karty jsou zde umístěny v následujícím rozložení:
64 library karet 56 crypt karet
Ve hře zaujmete roli starodávného, manipulativního upíra zvaného Methuselah. Ten se sám sice boje neúčastní, ale vše pozoruje z dálky. Vaším cílem bude eliminovat všechny ostatní protivníky. Toho docílíte omezením jejich moci a vlivu. K uskutečnění vašich plánů budete mít na bitevním poli svoje věrné přisluhovače, kteří oddaně poslechnou každý váš rozkaz.

Produkt je výrobek značky Black Chantry ,distribuovaný s EAN kódem 5060616470005.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Black Chantry, Hry Black Chantry, Karetní hry Black Chantry.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vampire: The Eternal Struggle TCG - Lost Kindred a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hry sleva, karetní hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Chantry a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Chantry najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vampire: The Eternal Struggle TCG - Lost Kindred
Právě si prohlížíte...

549,- Kč