Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kyser KGEFOWA Fender Quick-Change Olympic White

Kyser KGEFOWA Fender Quick-Change Olympic White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kyser KGEFOWA Fender Quick-Change Olympic White z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kapodastry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kyser KGEFOWA Fender Quick-Change Olympic White .

Detailní informace

Společnost Kyser Musical Products ve spolupráci s firmou Fender uvedla novou sérii Kapodastry pro elektrickou kytaru ''Classic Colors'' Quick-Change. Kapodaster je vyráběn pomocí ColorMatch Process společnosti Kyser spolu s nově navrženým poloměrem 9,5 palce, který je dokonale tvarovaný pro hmatníky většiny elektrických kytar.Proces ColorMatch zahrnuje precizní opětovné vytvoření klasických barev Pantone pomocí nejmodernější fotopektrometrie, následné přizpůsobení a srovnání odstínů oproti několika vintage a moderním kytarám Fender. Kapodastry ...jsou také testovány specialisty společnosti Kyser a světovými umělci a techniky. Rádius byl navržen, aby poskytoval požadované pnutí bez ohledu na typ krku.Barvy Kapodastry Classic Colors odkazují na legendární vintage nástroje 50. a 60. let, včetně některých z nejúspěšnějších kytar Fender. Dostupné v povrchových úpravách Surf Green, Butterscotch Blonde, Olympic White a Daphne Blue. Kapodastry jsou navrženy s ohledem na sběratele a nadšence vintage nástrojů Fender. Typ : Guitar Capo Vhodné pro : Elektrická kytara Barva : Béžová Materiál : Hliník Země původu : USA Barva podle výrobce : Olympic White Počet strun : 6

Produkt je výrobek značky Kyser ,distribuovaný s EAN kódem 0009265017055.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Kyser, Hobby, hudba a výtvarné umění Kyser, Hudební nástroje – příslušenství Kyser, Smyčcové nástroje – příslušenství Kyser, Kytary – příslušenství Kyser, Kapodastry Kyser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Beige
  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kyser KGEFOWA Fender Quick-Change Olympic White a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kapodastry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kyser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kyser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kyser KGEFOWA Fender Quick-Change Olympic White
Právě si prohlížíte...

522,- Kč