Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xara Web Designer 17

Xara Web Designer 17

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xara Web Designer 17 z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Xara Web Designer 17 .

Detailní informace

Kancelářský software Xara Web Designer 17 (elektronická licence):
Potřebujete si vytvořit webové stránky, ale nemáte ty správné programovací dovednosti? Představujeme vám software Xara Web Designer 17, se kterým nemusíte znát HTML kódování a podobné složitosti. Jedná se o licenci pro 1 zařízení dodanou elektronicky, můžete tedy začít tvořit snadno a rychle. Vše se vám děje přímo před očima, nikoli schované za různými znaky, písmeny a čísly. Vyberte si z více než 35 připravených šablon z online katalogu Xara Web Designer 17, které... jednoduše upravíte dle svých představ. Přidávejte texty, fotografie a videa a přetahujte dle libosti, kam potřebujete. Xara Web Designer 17 je vybaven funkcí načtení barev z obrázku, díky níž můžete sladit barvy celého webu.
Klíčové vlastnosti kancelářského softwaru Xara Web Designer 17Vytvořte si vlastní webové stránky za pomoci Xara Web Designer 17Bez potřeby znalosti HTML či programovacích dovednostíJedná se o licenci pro 1 zařízení dodanou elektronickyVyberte si z více než 35 připravených šablon z online katalogu, které jednoduše upravíte dle svých představXara Web Designer 17 je vybaven funkcí načtení barev z obrázkuPřidávejte texty, fotografie a videa a přetahujte dle libosti, kam potřebujeteKatalog online obsahu s velkým množstvím grafiky, ilustrací, fotografických filtrů, animací a efektů (500+)Přístup do katalogu online obsahu je platný 1 rok, program však lze využívat neomezeněSystémové požadavky: Operační systém: Windows  | 8 | 10  64bitové systémyProcesor: Dual core 2.0 GHzRAM: 4 GBGrafická karta: Onboard, minimální rozlišení 1280 × 600 pxDostupné místo na disku: 300 MB volného místa na pevném disku pro instalaci programuPřipojení k internetu: Vyžaduje se pro registraci a ověření programu, jakož i pro některé funkce programu. Program vyžaduje jednorázovou registraci.Podporované formáty importu:Obrázek: JPEG, BMP, PNG, TIFF, PSD, PDF, GIF, PDF, SVGVideo: WMF, MPEG-4, SWF, H.264 s automatickou integrací jako přehrávač videaDalší formáty: HTML, HTM, RTF a dalšíPodporované formáty exportu: Obrázek: GIF, JPEG, PNG, PSD, SVGVideo: VMFDalší formáty: HTML, HTM, RTF

Produkt je výrobek značky Magix.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Magix, Počítače Magix, Notebooky Magix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xara Web Designer 17 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xara Web Designer 17
Právě si prohlížíte...

1579,- Kč