Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace

VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace .

Detailní informace

Video software VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace (elektronická licence):
Převádějte svá DVD do jiných formátů pomocí video softwaru VSO DVD Converter 4. Umožní vám si vybrat z několika výstupních formátů jako např. AVI, DVD, MKV, PS3, DIVX, iPad, Android atd. a díky svému intuitivnímu ovládání a možnosti převodu pomocí jednoho tlačítka je vhodný pro začátečníky. VSO DVD Converter 4 nabídne i pokročilejší možnosti nastavení, které uspokojí i náročnější uživatele. Dokáže importovat nové kapitoly, vložit titulky nebo... zvýšit kvalitu videa. VSO DVD Converter 4 určitě potěší i zabudovaným video editorem nebo možností si vybrat z několika video kodeků. Zakoupením tohoto produktu získáte trvalou licenci a doživotní podporu aktualizací.
Klíčové vlastnosti video softwaru VSO DVD Converter 4VSO DVD Converter 4 umožní převést DVD do jiných formátů AVI, DVD, MKV, PS3, DIVX, iPad, Android atd.Disponuje funkcí zvýšit kvalitu videa, speciálními filtry, video editorem, editorem titulek a editorem hlavní nabídkyVSO DVD Converter 4 dokáže importovat nové kapitoly, vložit titulky nebo zvýšit kvalitu videaUrčitě potěší i zabudovaným video editorem nebo možností si vybrat z několika video kodekůVSO DVD Converter 4 dokáže převádět několik souborů najednou a díky využití více jader procesoru i ve velké rychlostiNabídne i možnost soubor vypálit na DVDZakoupením produktu VSO DVD Converter 4 získáte trvalou licenci a doživotní podporu aktualizací
Rychlá konverze a možnosti uložení softwaru VSO DVD Converter 4VSO DVD Converter 4 umožňuje výsledný soubor uložit do počítače nebo USB. Kromě toho nabídne i možnost soubor vypálit na DVD. VSO DVD Converter 4 určitě také potěší i svou schopností převádět několik souborů najednou a díky využití více jader procesoru i ve velké rychlosti. 

Produkt je výrobek značky Vso-software.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vso-software, Počítače Vso-software, Notebooky Vso-software.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vso-software a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vso-software najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VSO DVD Converter 4, trvalá licence + doživotní aktualizace
Právě si prohlížíte...

2329,- Kč