VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců - 12% sleva

-12%
VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců
1 059 1 199 736
1 059,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců .

Zlevněné zboží

Video software VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců (elektronická licence):
Převádění video souborů do jiných formátů je se softwarem ConvertXtoVideo hračka. Díky svému intuitivnímu ovládání a možnosti převodu pomocí jednoho tlačítka je vhodný pro začátečníky, ale se svými velkými možnostmi nastavení uspokojí i náročnější uživatele. ConvertXtoVideo nabídne pokročilé nastavení s obrazovými filtry a vysokou kvalitu výstupního videa. ConvertXtoVideo disponuje velkou nabídkou podporovaných video i audio formátů či kod...eků a určitě potěší i zabudovaným video editorem a možností přidat titulky. Zakoupením tohoto produktu získáte trvalou licenci a podporu aktualizací na 12 měsíců.
Klíčové vlastnosti video softwaru ConvertXtoVideoConvertXtoVideo nabídné velké možnosti nastavení s intuitivním ovládánímDisponuje velkou nabídkou podporovaných video i audio formátůDíky zabudovanému video editoru a obrazovým filtrům umožní ConvertXtoVideo pokročilou úpravu videa Potěší velkou kvalitou výstupního videa a schopností soubory vypálitConvertXtoVideo dokáže převádět několik souborů najednou a díky využití více jader procesoru i ve velké rychlostiZakoupením tohoto produktu získáte trvalou licenci a podporu aktualizací na 12 měsíců
Velká flexibilita ukládání s ConvertXtoVideo ConvertXtoVideo umožňuje výsledný soubor uložit do počítače nebo pomocí USB do jakéhokoliv jiného zařízení či úložiště. Kromě toho ale nabídne i možnost soubor vypálit na DVD, CD nebo Blu-ray a to i ve formátu ISO. ConvertXtoVideo navíc disponuje i nástrojem k tvorbě nabídky pro DVD, Blu-ray a AVCHD, podporou kapitol, možností převodu do DVD PAL nebo NTSC a nástrojem pro přidání vodoznaku nebo copyrightu. Určitě také potěší i svou schopností převádět několik souborů najednou a díky využití více jader procesoru i ve velké rychlosti. 

Produkt je výrobek značky Vso-software.

Procházet zboží z kategorie Software Vso-software, Počítačový software Vso-software, Kancelářský software Vso-software.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vso-software a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vso-software najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VSO ConvertXtoVideo, trvalá licence + aktualizace na 12 měsíců
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

1059,- Kč