Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace

VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace .

Detailní informace

Video software VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace (elektronická licence):
Vytvořte komplexní video DVD s video softwarem VSO ConvertXtoDVD 7. Umožní vám převést téměř jakýkoliv video formát do formátu DVD a díky svému intuitivnímu ovládání a možnosti převodu pomocí jednoho tlačítka je vhodný pro začátečníky. VSO ConvertXtoDVD 7 nabídne i pokročilejší možnosti nastavení, které uspokojí i náročnější uživatele. Disponuje funkcí zvýšit kvalitu videa, speciálními filtry, video editorem a editorem hlavní nabídky. Kromě v...ytvoření vlastní hlavní nabídky dokáže i upravovat videa či animace v pozadí nebo nahrát úvodní video pro spuštění před hlavní nabídkou. Zakoupením produktu VSO ConvertXtoDVD 7 získáte trvalou licenci a doživotní podporu aktualizací.
Klíčové vlastnosti video softwaru VSO ConvertXtoDVD 7VSO ConvertXtoDVD 7 umožní převést téměř jakýkoliv video formát do formátu DVDDisponuje funkcí zvýšit kvalitu videa, speciálními filtry, video editorem a editorem hlavní nabídkyVSO ConvertXtoDVD 7 dokáže výsledný soubor uložit do počítače nebo USBNabídne i možnost soubor vypálit na DVD a to i ve formátu ISOVSO ConvertXtoDVD 7 dokáže převádět několik souborů najednou a díky využití více jader procesoru i ve velké rychlostiZakoupením tohoto produktu získáte trvalou licenci a doživotní podporu aktualizací
Rychlá konverze a možnosti uložení softwaru VSO ConvertXtoDVD 7VSO ConvertXtoDVD 7 umožňuje výsledný soubor uložit do počítače nebo USB. Kromě toho ale nabídne i možnost soubor vypálit na DVD, a to i ve formátu ISO, nebo jej převést do formátu PAL nebo NTSC. VSO ConvertXtoDVD 7 určitě také potěší i svou schopností převádět několik souborů najednou a díky využití více jader procesoru i ve velké rychlosti.

Produkt je výrobek značky Vso-software.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vso-software, Počítače Vso-software, Notebooky Vso-software.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vso-software a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vso-software najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VSO ConvertXtoDVD 7, trvalá licence + doživotní aktualizace
Právě si prohlížíte...

2809,- Kč