PDF Editor 5

PDF Editor 5
1 339 1 339 1027
1 339,- Kč

Původní cena: 1 339,- Kč


Hodnocení:


PDF Editor 5 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným PDF Editor 5 .

Detailní informace

Kancelářský software PDF Editor 5 (elektronická licence):
Zpřístupněte si PDF soubor, v němž můžete dělat libovolné úpravy, díky kancelářskému softwaru PDF Editor 5. S editorem můžete do PDFka nejen psát potřebné poznámky, přidávat či měnit text, ale i odstraňovat nebo vkládat obrázky, slučovat stránky, měnit jejich velikost nebo upravovat zdrojový kód. PDF Editor 5 přináší novinky, které vaši práci posunout zase o krok dál. Jistě uvítáte, že můžete používat všechny fonty, mřížku pro pozicování pole formuláře nebo možnosti uložit obrázek j...ako PNG a mnoho dalšího. Kancelářský software PDF Editor 5 vám nesmí v počítači chybět.
Klíčové vlastnosti kancelářského softwaru PDF Editor 5 V PDF souboru provedete potřebné změnyPDF Editor 5 vám ulehčí spoustu práceDo PDFka můžete psát poznámky, přidávat či měnit text a mnoho dalšíhoPřináší novinky, které vaši práci posunou dálMůžete například používat všechny fonty, použít mřížku pro pozicování pole formulářeKancelářský software PDF Editor 5  vám nesmí chybětMožnosti a funkce editoru:psaní poznámek a přidávání textuzměna textu - možnost opravovat pravopisné chyby nebo odstraňovat slovapřidávat nebo odstraňovat obrázky a vektorovou grafikusloučení dvou stránek na jednu - možnost zmenšenísloučení všech stránek na jednupřidávat text v libovolném písmupodtrhnout, zvýraznit a přeškrtnout text, upravovat záložkyzměnit pořadí stránek nebo je odstranit skrýt informace na stránce, aby byly neviditelné a bylo možné je odkrýt pozdějiměnit velikost stránky nebo přesouvat obsahpřidávat razítka „Důvěrné“ a „Přísně tajné“upravovat zdrojový kód stránkyčtení a psaní zašifrovaných souborů pdfNovinky:přidání obrázku na každou stranupřevést obsah do invertovaných obrázků (pro zrakově postižené osoby)vloženi či odstranění všech fontůukládání obrázků v barvách CMYKvolba: Razítko / Přidat razítko na všech stránkáchautomatické dešifrování PDF souboru po otevřenípoužití mřížky pro pozicování pole formulářeneexportovat vyplněné objekty bez hranic/okrajůuložit obrázky jako PNG21 různých stylů pro uživatelské rozhraní

Produkt je výrobek značky Cad-kas Gbr.

Procházet zboží z kategorie Software Cad-kas Gbr, Počítačový software Cad-kas Gbr, Kancelářský software Cad-kas Gbr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PDF Editor 5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cad-kas Gbr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cad-kas Gbr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PDF Editor 5
Právě si prohlížíte...

1339,- Kč