Microsoft Word LTSC for Mac 2021 - 6% sleva

-6%
Microsoft Word LTSC for Mac 2021
5 489 5 869 1784
5 489,- Kč

Původní cena: 5 869,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Word LTSC for Mac 2021 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Word LTSC for Mac 2021 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Word LTSC for Mac 2021 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.
Microsoft Word 2021S kancelářským softwarem Microsoft Word 2021 získáte možnost převádět své textové dokumenty přímo na webové stránky. Publikujte potřebné dokumenty a zpřístupněte je i ostatním. Překlad do vašeho jazyka v okamžikuNejste si jistí překladem vámi zpracovávaného dokumentu? Microsoft Word 2021 vám pomůže a ...přeloží zvolený dokument jedním kliknutím v reálném čase. Vaše práce tak bude mnohem efektivnější a vy si troufnete na práci s lidmi po celém světě. Využívejte šablonyAť už se chystáte napsat jednoduchý dopis nebo třeba životopis, zajisté vám přijdou vhod přednastavené šablony. K dispozici je více než 40 kategorií šablon, tam už si najdete tu svou. Upgradujte své dokumentyS Microsoft Word 2021 získáte možnosti, jak dodat svým dokumentům nový rozměr. Realizujte své kreativní nápady, vkládejte 3D objekty do svých souborů.Pište bez gramatických chybMicrosoft Word 2021 je vybaven korekcí psaného textu. Snadno si jej můžete také nechat přečíst a vychytat tak další případné chyby. Při psaní textu vám bude software přímo nabízet inteligentní návrhy. Při psaní textů zajisté využijete podokno úloh, ve kterém si snadno zobrazíte články a lépe se tak můžete soustředit na to, co píšete.

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microsoft Word LTSC for Mac 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Word LTSC for Mac 2021
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

5489,- Kč