Microsoft Windows Server 2022 Standard - 88% sleva

-88%
Microsoft Windows Server 2022 Standard
4 189 35 490 218
4 189,- Kč

Původní cena: 35 490,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Windows Server 2022 Standard z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Windows Server 2022 Standard .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Windows Server 2022 Standard (elektronická licence):
Podpořte růst svého podnikání a modernizujte vaši IT infrastrukturu instalací operačního systému Microsoft Windows Server 2022.  Získejte  rozšířené vícevrstvé zabezpečení, hybridní možnosti s Azure a flexibilní aplikační platformu kterou Windows Server 2022 přináší. 
Klíčové vlastnosti Microsoft Windows Serveru 2022Microsoft Windows Server 2022 podpoří růst vašeho podnikáníVícevrstvé zabezpečení jádra a konektivityKompletní ochrana... serveru  napříč hardwarem, firmwarem a virtualizačními vrstvamiDalší bezpečnostní vrstva v přenosových procesechVýhodný hybridní a multicloudový přístupPřipojením Windows Serveru 2022 k Azure ArcEfektivní SMB komprese souborůVylepšený nástroj Windows Admin CenterPodpora škálovatelnosti hardwarového vybaveníVylepšená aplikační kompatibilita kontejnerů Windows
Pokročilé vícevrstvé zabezpečení v Microsoft Windows Server 2022Microsoft Windows Server 2022 přináší řadu vylepšení v oblasti bezpečnosti, zejména vícevrstvé zabezpečení jádra a konektivity. Umožňuje týmům IT aplikovat bezpečnostní nástroje s pokročilou preventivní obranou serveru  napříč hardwarem, firmwarem a virtualizačními vrstvami. Přidává další bezpečnostní vrstvu do přenosových procesů prostřednictvím rychlejšího a bezpečnějšího šifrovaného protokolu HTTPS a průmyslového standardní šifrování AES-256 s podporou protokolu SMB.
Hybridní možnosti Microsoft Windows Serveru 2022 s AzureVyužijte ve svém podnikání výhod hybridního a multicloudového přístupu prostřednictvím cloudových služeb připojením Windows Serveru 2022 k Azure Arc. Vylepšeny jsou také vlastnosti souborových funkcí, například SMB komprese, která zrychluje komprimací dat přenos souborů po síti. A pro IT správce je tu nástroj Windows Admin Center, který přináší moderní možnosti správy serveru, jako je nový prohlížeč událostí a podpora proxy brány pro scénáře připojené k Azure.
Microsoft Windows Server 2022 - flexibilní aplikační platformaMicrosoft Windows Server 2022 nabízí také vylepšenou škálovatelnost a možnosti upgradů hardwaru. Určitě oceníte i zlepšenou aplikační kompatibilitu kontejnerů Windows, která nabízí kontejnery HostProcess pro konfiguraci uzlů, podporuje IPv6 a dual-stack a umožňuje konzistentní implementaci síťových zásad pomocí Calico. 

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 869,- Kč
5 489,- Kč
Detail
7 659,- Kč
6 979,- Kč
Detail
208 390,- Kč
195 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft Windows Server 2022 Standard a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Windows Server 2022 Standard
Právě si prohlížíte... - 88% sleva

4189,- Kč