Microsoft Windows Server 2022 External Connector - 6% sleva

-6%
Microsoft Windows Server 2022 External Connector
69 590 74 290 550
69 590,- Kč

Původní cena: 74 290,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Windows Server 2022 External Connector z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Windows Server 2022 External Connector .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Windows Server 2022 External Connector (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.Licence External ConnectorLicence External Connector na systém Windows Server opravňuje externí uživatele k přístupu k příslušnému serverovému softwaru. Na rozdíl od licence Windows Server se jedná pouze o přístupovou licenci. Tato licence opravňuje k přístupu k serveru neomezený počet externích uživatelů. Toto je typické ře...šení pro internetové obchody, kde by bylo příliš nákladné počítat s přidělením jednotlivých Windows Server CAL pro každého zákazníka, který jich kdy využije.Licenci External Connector není možné použít jako náhradu pro interní CAL licence! 
Microsoft Windows Server 2022Podpořte růst svého podnikání a modernizujte vaši IT infrastrukturu instalací operačního systému Microsoft Windows Server 2022. Získejte  rozšířené vícevrstvé zabezpečení, hybridní možnosti s Azure a flexibilní aplikační platformu kterou Windows Server 2022 přináší. Pokročilé vícevrstvé zabezpečeníMicrosoft Windows Server 2022 přináší řadu vylepšení v oblasti bezpečnosti, zejména vícevrstvé zabezpečení jádra a konektivity. Umožňuje týmům IT aplikovat bezpečnostní nástroje s pokročilou preventivní obranou serveru napříč hardwarem, firmwarem a virtualizačními vrstvami. Přidává další bezpečnostní vrstvu do přenosových procesů prostřednictvím rychlejšího a bezpečnějšího šifrovaného protokolu HTTPS a průmyslového standardní šifrování AES-256 s podporou protokolu SMB.Hybridní možnosti s AzureVyužijte ve svém podnikání výhod hybridního a multicloudového přístupu prostřednictvím cloudových služeb připojením Windows Serveru 2022 k Azure Arc. Vylepšeny jsou také vlastnosti souborových funkcí, například SMB komprese, která zrychluje komprimací dat přenos souborů po síti. A pro IT správce je tu nástroj Windows Admin Center, který přináší moderní možnosti správy serveru, jako je nový prohlížeč událostí a podpora proxy brány pro scénáře připojené k Azure.Flexibilní aplikační platformaMicrosoft Windows Server 2022 nabízí také vylepšenou škálovatelnost a možnosti upgradů hardwaru, jako je podpora 48 TB paměti a 2 048 logických jader běžících na 64 fyzických soketech. Určitě oceníte i zlepšenou aplikační kompatibilitu kontejnerů Windows, která nabízí kontejnery HostProcess pro konfiguraci uzlů, podporuje IPv6 a dual-stack a umožňuje konzistentní implementaci síťových zásad pomocí Calico. 

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 339,- Kč
Detail
1 119,- Kč
1 059,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft Windows Server 2022 External Connector a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Windows Server 2022 External Connector
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

69590,- Kč