Microsoft Visio LTSC Professional 2021 - 6% sleva

-6%
Microsoft Visio LTSC Professional 2021
18 190 19 390 233
18 190,- Kč

Původní cena: 19 390,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Visio LTSC Professional 2021 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Visio LTSC Professional 2021 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Visio LTSC Professional 2021 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.Licence Profesional 2021 oproti standardní verzi nabízí:Ověření strukturovaných diagramů podle předdefinovaných pravidel a oprava zjištěných problémůVizualizace vašich systémů a softwaru pomocí bohatého úložiště obsahu IT včetně diagramů ERD a diagramů UMLGrafické znázornění obchodních procesů pomocí bohaté sady obsahu BPMN Rychl...é vytváření vysoce věrných modelů a prototypů webů pomocí drátového modelu webuOživení návrhů architektury pomocí bohaté knihovny šablon a ukázek prostorového uspořádáníVytváření přesných a podrobných obchodních diagramů pomocí šablon ITIL, kontingenčních diagramů, diagramů Six Sigma a map hodnotového tokuModelování chatování systémů a funkcí procesu pomocí jazyka SDL a modelování IDEF0Vytváření podrobných inženýrských diagramů pomocí šablon základních elektrických diagramů a diagramů potrubního vedení a přístrojového vybaveníVytváření jasných a profesionálních plánů návrhu pomocí šablon plánů topení, ventilace a klimatizace a situačního plánu průmyslového podnikuZjednodušení procesu návrhu systémů pomocí podrobných síťových diagramů, diagramů LDAP a diagramů regálůNávrh pracovního postupu SharePointu ve Visiu nebo import pracovního postupu z SharePoint Designeru pro Visio k vygenerování diagramuMožnost zjistit pomocí jednoduchého indikátoru přítomnosti u souborů uložených v cloudu, ve které části plátna pracují spoluautořiSpolečné úpravy diagramů dvěma nebo více lidmi současněPropojení obrazců v diagramu s daty z více zdrojů včetně Excelu, sharepointových seznamů a SQL ServeruAutomatická aktualizace dat podle definovaného plánu nebo ručněVizualizace dat s použitím bohaté sady datových symbolů, ikon a barevPodpora různých standardů procesů včetně BPMN 2.0,  IEEE a UML 2.5Ověřování diagramů pomocí integrovaných a rozšiřitelných obchodních pravidel
Microsoft Visio 2021Přeneste své představy do reality pomocí Microsoft Visio 2021. Přiveďte své představy a skvělé nápady do reálného světa pomocí přizpůsobitelných obrazců a působivých vizuálů. Microsoft Visio 2021 představuje bezkonkurenční nástroj pro vytváření diagramů. K dispozici je nepřeberné množství připravených šablon, diagramů a vzorníků.Spolupracujte v reálném časeV prostředí Microsoft Visio 2021 vám bude umožněno spolupracovat s kolegy v celé firmě. Budete mít tak možnost efektivního rozhodování i vizualizaci dat okamžitě. Vizualizujte týmovou, hierarchickou i vertikální strukturu a sdílejte ji se zaměstnanci a dalšími osobami.Zabezpečení a ochrana vašich datAplikace Microsoft Visio 2021 je vybavena mnoha zabezpečovacími funkcemi jako IRM, která představuje správu přístupových práv k informacím. Diagramy lze vytvářet, zobrazovat i upravovat z Microfoft Teams. Přemýšlejte společně, diskutujte v reálném čase a pořádejte brainstrormingy. Plány prostorového uspořádáníMicrosoft Visio 2021 vám pomůže navrhnout pracovní prostor i bezpečné rozestupy pro maloobchodní prodejny. Dokáže zkonstruovat půdorys nového domu. Pro mnoho případů jsou přednastaveny praktické šablony, které vám značně usnadní práci. Microsoft Visio 2021 si troufne také na rozkreslení propojení zařízení a sítí. V neposlední řadě vám předvede výkonnou funkci pro vytváření vývojových diagramů. Vaše čísla se rázem přemění v působivé a přesvědčivé návrhy řešení.

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microsoft Visio LTSC Professional 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Visio LTSC Professional 2021
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

18190,- Kč