Microsoft Project Professional 2021 - 6% sleva

-6%
Microsoft Project Professional 2021
35 390 37 790 197
35 390,- Kč

Původní cena: 37 790,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Project Professional 2021 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Project Professional 2021 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Project Professional 2021 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.Licence Professional 2021Plná aktuální verze desktopové aplikace ProjektJedna licence platí pro jeden počítač na jednu osobuSpráva úkolů, sestav a business intelligenceSpráva zdrojůSynchronizace s Project Online a Project ServerOdesílání pracovních výkazů s projektovým a neprojektovým časem pro zpracování výplat, fakturací a další pracov...ní aktivity
Microsoft Project 2021Nejen pro projektové manažery je zde připravena aplikace Microsoft Project 2021. Představuje výkonnou aplikaci, kterou zvládne používat každý. Zavedete kontroly a můžete se soustředit na svou práci. Ať už jsou to malé projekty nebo projekty obrovských rozměrů. Microsoft Project je připraven na řízení jakéhokoliv programu. 
Sledujte informace odkudkolivMicrosoft Project nabízí dynamické plánování pro všechny členy týmu. Nastavte nové projekty a přiřaďte k nim členy vašeho týmu. Zvolte metody, které budou vyhovovat potřebám vašeho projektu. Propojte Microsoft Project s Teams, plánujte schůzky, chaty, sdílejte soubory. Projekt můžete vést i z jiného kontinentu. Všechny úkoly budou vždy aktualizované a vy budete mít přehled v reálném čase.Významný pomocník BIMicrosoft Project je vybaven vizualizací Power business intelligence. Pomůže vám vytvářet interaktivní řídicí panely pro sledování pokroků v projektech. Pokud vám nestačí celkový přehled, vždy si můžete zobrazit podrobnosti.  Novým nápadům se meze nekladouMicrosoft Project přímo láká vymýšlet nové nápady a inovace. Budujte desktopová i mobilní prostředí dle vašich potřeb. Automatizujte pracovní postupy. Propojte Microsoft Project se světovým podnikovým cloudem Azure a vaše projekty získají nový dynamický rozvoj. 

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

208 390,- Kč
195 190,- Kč
Detail
1 119,- Kč
1 059,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft Project Professional 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Project Professional 2021
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

35390,- Kč