Microsoft PowerPoint LTSC 2021 - 6% sleva

-6%
Microsoft PowerPoint LTSC 2021
5 489 5 869 1987
5 489,- Kč

Původní cena: 5 869,- Kč


Hodnocení:


Microsoft PowerPoint LTSC 2021 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft PowerPoint LTSC 2021 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft PowerPoint LTSC 2021 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.
Vytvářejte působivé prezentace s PowerPointemMicrosoft PowerPoint 2021 je aplikace, pomocí které můžete efektním způsobem vyprávět příběhy – kdykoli, kdekoli a komukoli. Získejte nový, moderní pohled na známou aplikaci PowerPoint určenou k vytváření a sdílení těch nejpůsobivějších prezentací.Vkládejte 3D objektyOblíbili jste si 3D ...filmy? Projekce ve 3D již není výhradou filmové projekce. Vkládejte 3D objekty nebo animace přímo do vašich projektů vytvářených v PowerPointu. Zaujmete posluchače a získáte si jejich obdiv díky vaší profesionální prezentaci. Využívejte dotykové ovládáníPowerPoint 2021 umožňuje přidávat do prezentací ručně kreslené nebo psané objekty. Ty snadno převedete na text nebo obrázek. Vaše prezentace tak získá na autentičnosti a bude mít váš osobitý nádech. Dejte důvěru umělé inteligencePowerPoint 2021 nabízí nejen tvorbu profesionální prezentace. Provede vás funkcemi umělé inteligence, která vám pomůže nacvičit řeč, nastavit rychlost mluvy tak, aby posluchače nenudila a současně vám bylo dobře rozumět. PowerPoint se může pochlubit i dalšími praktickými vychytávkami. PowerPoint vám pohlídá každou změnuDíky mimořádně praktickým funkcím aplikace PowerPoint, budete vždy vědět, kde jste v práci skončili nebo zda členové vašeho týmu provedli nějaké změny v době, kdy jste nebyli u projektu přítomni. Snadno tak zkontrolujete a schválíte provedené změny. S PowerPointem 2021 vám nic neunikne.

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

208 390,- Kč
195 190,- Kč
Detail
1 339,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft PowerPoint LTSC 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft PowerPoint LTSC 2021
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

5489,- Kč