Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 - 6% sleva

-6%
Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021
5 489 5 869 2207
5 489,- Kč

Původní cena: 5 869,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.
Zůstaňte ve spojení s e-mailem, kontakty i kalendářemMicrosoft Outlook 2021 přináší uspořádání hromadné pošty, kontaktů i kalendáře na jenom místě. Dobře spolupracuje s OneDrivem, odkud lze sdílet přílohy přímo do Outlooku. Nebo si třeba zobrazte profily z Linkedinu.Plánujte si práci i schůzkyKalendář v Microsoft Outlook 2021 ...vám umožní zarezervovat si místnost pro schůzku. Vždy budete mít aktuální informace o vytíženosti vašich kolegů i kanceláří pro schůzky. Plánujte efektivně s aktualizovanými informacemi. Koordinujte svůj čas s časem ostatních spolupracovníků.Vaše informace jsou v bezpečíMicrosoft Outlook 2021 zabezpečí vaše data na podnikové úrovni. Můžete si být jisti, že se k vašim plánovaným schůzkám, úkolům i informacím dostanou jen ti, kterým to povolíte. Microsoft Outlook 2021 si získal důvěru i těch největších světových organizací. Dejte důvěru inteligentním technologiímMicrosoft Outlook 2021 dokáže předvídat, jaké činnosti budou následovat. Do kalendáře vám automaticky přiřadí cesty, placení účtů a nejrůznější další připomínky, na které vy už nemusíte myslet. Outlook je vybaven inteligentním systémem vyhledávání, tak vždy najdete potřebné informace.Outlook je nejlepší e-mailový klientDíky mimořádně spolehlivé aplikaci Microsoft Outlook 2021 získáte  profesionální e-mailovou a kalendářovou aplikaci, která vám pomůže organizovat drahocenný čas. Například se můžete soustředit jen na ty nejdůležitější zprávy a být díky tomu produktivnější. A díky kompletní správě kalendáře lze sdílet klíčové termíny schůzek s celým pracovním týmem.

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

208 390,- Kč
195 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

5489,- Kč