Microsoft Exchange Server Standard 2019 - 7% sleva

-7%
Microsoft Exchange Server Standard 2019
24 390 26 090 2071
24 390,- Kč

Původní cena: 26 090,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Exchange Server Standard 2019 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Exchange Server Standard 2019 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Exchange Server Standard 2019 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.
Licence Standard 2019Exchange Server Standard 2019 může škálovat až 5 připojených databází na server. I když můžete vytvořit více databází, připojit lze pouze maximální počet databází, které povoluje edice Exchange Server. 
Exchange Server 2019 od MicrosoftExchange Server přináší efektivní práci pro firmy díky př...ehlednému zpracovávání firemních mailů a společných kalendářů. Synchronizujte svou poštu z počítače v mobilním telefonu a budete stále v obraze. Již vám neunikne žádná důležitá zpráva nebo schůzka, zatím co jste mimo kancelář.Přizpůsobte si práci vašim požadavkůmExchange Server vám umožní spolupracovat na klíčových dokumentech. Umožňuje spravovat schránku s prioritní doručenou poštou. Tak budete mít důležité zprávy vždy z první ruky. Exchange Server se dokáže přizpůsobit stylu vaší práce, která se viditelně zrychlí a zefektivní.Vytvořte si inteligentní poštovní schránkuExchange Server má pro vás připraveno uživatelsky příjemné prostředí pro práci s poštou i čtení mailů. Nabízí spoustu užitečných funkcí, inteligentní a přehledné uspořádání. Schránku si přizpůsobíte svým požadavkům. Přidejte si moderní služby i interní podnikové aplikace. Oceníte rychlé a podrobné výsledky vyhledávání.Využijte kalendář pro efektivní organizaci vašeho času a plánováníKalendář v Exchange Server zorganizuje váš čas, naplánuje schůzky a povinnosti. Navíc automaticky dohraje události z e-mailu, tak vám nikdy neunikne žádný let nebo třeba hotelová rezervace. Exchange Server určí vaši polohu a podle ní efektivně navrhne místa setkání.

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

208 390,- Kč
195 190,- Kč
Detail
23 990,- Kč
21 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft Exchange Server Standard 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Exchange Server Standard 2019
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

24390,- Kč