Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 - 6% sleva

-6%
Microsoft Excel LTSC for Mac 2021
5 489 5 869 269
5 489,- Kč

Původní cena: 5 869,- Kč


Hodnocení:


Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 .

Zlevněné zboží

Kancelářský software Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 (elektronická licence):Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: , protože tuto licenci není možné v případě chybného nákupu stornovat.
Excel 2021 od MicrosoftExcel je nejvyužívanější tabulkový procesor, který firmy v dnešní době používají. Zvládá vytvářet přehledné tabulky i grafy v jakémkoliv formátu. Může se pochlubit intuitivním ovládáním s výběrem mnoha typů šablon. Dnes je již samozřejmostí využívání kontingenčních tabulek a grafů. Nemusíte se ničeho obávat. Sa...motný Excel nabízí spoustu výukových aktivit, ve kterých vás provede, jak s ním  jednoduše pracovat. Excel je pro odborníky i nováčkyTabulkový procesor Excel se přizpůsobí každému. Jak novým tak pokročilým uživatelům. Začněte vytvářet tabulky z nabízených šablon, naučte se je používat a poté budete vytvářet vlastní projekty. Excel je vybaven moderními funkcemi, možnostmi tvorby vlastních vzorců. Nakombinujete zde každou vaši potřebu.Prezentujte vaše výtvoryTabulkový procesor Excel disponuje přívětivým uživatelským prostředím. Zvolte si vzhled tabulek dle vašeho uvážení. Excel přehledně formátuje data i grafy. Pomůže vám při prezentaci vašich projektů, které budou poutavé a zaujmou svou jednoduchostí a přehledností. Excel zvládá nejen zapisovat a vyhodnocovat data, ale dokáže také vytvářet prognózy.Sdílejte svá dataSvé výtvory můžete sdílet s ostatními kolegy. Spolupracujte na vytváření projektů společně v reálném čase. Všichni tak budete pracovat s nejnovějšími daty a nebude docházet ke zpoždění a chybám. Excel navíc nabízí používání z mobilních zařízení i webového prohlížeče.Propojte analogové tabulky do digitálních procesůPomocí fotoaparátu přeneste analogové tabulky na digitální přímo z fotografie. Nafocené data lze využít na vašem mobilním zařízení. Obrázek bude automaticky převeden na upravitelnou tabulku v Excelu. Nyní již nemusíte přepisovat data ručně. 

Produkt je výrobek značky Microsoft.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

208 390,- Kč
195 190,- Kč
Detail
1 339,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Excel LTSC for Mac 2021
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

5489,- Kč