Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců

Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců .

Detailní informace

Kancelářský software Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců (elektronická licence):
Trápí vás pomalé načítání dat? Příčinou může být velké množství fragmentů na pevném disku. Kancelářský software Iobit Smart Defrag 6 PRO se postará o rychlou a účinnou defragmentaci pevného disku. Nástroj se postará o rychlejší načítání souborů a odmění vás vyšším výkonem. Software Iobit Smart Defrag 6 PRO nezatěžuje systém a pracuje na pozadí počítače. Zakoupením této elektronické licence získáte předplatné pro tři počítačové zařízení po dobu 12 mě...síců. Nástroj je kompatibilní s operačním systémem Windows. Licenční klíč vám bude doručen na zadaný e-mail, odkud si program můžete elektronicky stáhnout. 
Klíčové vlastnosti kancelářského softwaru Iobit Smart Defrag 6 PROZrychlí chod vašeho počítačového zařízeníNa výběr máte rychlou i hloubkovou defragmentaci diskuSoftware Iobit Smart Defrag 6 PRO uvolní místo v počítačiElektronická licence je určena pro tři zařízení po dobu 12 měsícůLicenční klíč najdete v e-mailuUrčeno pro operační systém WindowsNástroj se snadno ovládáDíky automatické defragmentaci se program postará o pravidelné čištění diskuSoftware Iobit Smart Defrag 6 PRO pracuje na pozadí počítačePodporovanými jazyky jsou čeština i slovenština
Zrychlí chod vašeho počítačeSoftware Iobit Smart Defrag 6 PRO uvolní místo na disku pomocí rychlé i hloubkové defragmentaci disku. Nástroj se snadno ovládá a je velmi přehledný. Využít můžete automatické defragmentace, díky kterým se nemusíte vůbec o nic starat. Podporováno je 40 jazyků včetně češtiny a slovenštiny. 

Produkt je výrobek značky Iobit.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Iobit, Počítače Iobit, Notebooky Iobit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

50 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iobit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iobit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Iobit Smart Defrag 6 PRO pro 3 PC na 12 měsíců
Právě si prohlížíte...

429,- Kč