Getmore Řízení Sales týmu

Getmore Řízení Sales týmu
259 259 1646
259,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


Getmore Řízení Sales týmu z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Getmore Řízení Sales týmu .

Detailní informace

Kancelářský software Getmore Řízení Sales týmu (elektronická licence):
Vše, co potřebujete pro řízení vašeho obchodu i obchodního týmu na jednom místě získáte s kancelářským software Getmore Řízení Sales týmu. Pomůže vybrat zákazníky s největšími šancemi na uzavření obchodu. Všechny důležité informace o zákazníkovi jsou k dispozici přehledně sumárně i podrobně na jednom místě. Efektivní řízení týmu nebo regionů a poboček je podpořeno na přehledných obrazovkách s barevnou logikou semaforů.
Klíčové vlastnosti kancelářského software Getm...ore Řízení Sales týmuGetmore Řízení Sales týmu pro podporu obchodních aktivitVýběr perspektivních zákazníkůPerfektní přehled o zákaznících a filtrace podle různých kriteriíVšechny důležité podklady o zákazníkovi na jednom místěPřehled o výsledcích obchodních týmů nebo regionů a poboček 
Kterému zákazníkovi se věnovat přednostně, napoví Getmore Řízení Sales týmuZjistěte s Getmore Řízení Sales týmu u kterého zákazníka je největší šance na prodej produktu. Dovíte se, kterého zákazníka je třeba kontaktovat, protože jste se s ním delší dobu nesetkali. Setřiďte a filtrujte v Řízení Sales týmu zákazníky podle nejrůznějších kriterií. Prostřednictvím rozcestníku se rychle dostanete k dalším informacím o daném obchodním partnerovi například kontaktům, CRM aktivitám atd.   
Všechny důležité podklady v profilu zákazníkaProfil zákazníka v Getmore Řízení Sales týmu obsahuje kontakty, kontaktní osoby, důležité dokumenty, úkoly a související aktivity a obchodní příležitosti. V profilu se nabízejí všechny další klíčové části aplikace, je zde možné například naplánovat obchodní jednání.
Získejte s Getmore Řízení Sales týmu přehled o celém obchodním týmuProstřednictvím barevné logiky semaforů vidíte na první pohled to nejdůležitější, co se v prodejním týmu událo. Sledujte členy týmu a zjistěte, komu se daří, komu méně a kam je třeba zacílit pomoc k řešení problému. Stejnou logiku lze v Getmore Řízení Sales týmu využít i na celou firemní strukturu - sledujte nejen týmy, ale i regiony, nebo pobočky. Všechny reporty jsou jednoduché a přehledné a mohou být přizpůsobeny vašim potřebám.  
Co vše tedy aplikace umí a co vám poskytne?Sales dashboard – podklad pro vytěžování zákazníků na jednom místěPřehled vašich zákazníků a informací k nimPřehled kontaktních osob u zákazníkůŘízení a monitorování aktivit vůči zákazníkůmPřehled a řízení obchodních příležitostíAutomatické emailové notifikace řešitelům úkolů a požadavkůAplikace Getmore podporuje tyto prohlížeče:Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, FirefoxDalší možné prohlížeče bez plné garance:Apple SafariPodporovaná zařízení pro práci s aplikací Getmore:PC i mobilní zařízení (primárně tablet, sekundárně chytrý telefon)Cena licence je uvedena pro jednoho uživatele. Celkový počet uživatelů na organizaci není omezen.Aplikaci není třeba instalovat. Jde o webovou aplikaci, do které vám budou zaslány přístupové údaje platné po dobu vašeho předplatného.

Produkt je výrobek značky Getmore.

Procházet zboží z kategorie Software Getmore, Počítačový software Getmore, Kancelářský software Getmore.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Getmore Řízení Sales týmu a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Getmore a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Getmore najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Getmore Řízení Sales týmu
Právě si prohlížíte...

259,- Kč