Getmore Řízení projektů, agility a týmů

Getmore Řízení projektů, agility a týmů
399 399 1325
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Getmore Řízení projektů, agility a týmů z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Getmore Řízení projektů, agility a týmů .

Detailní informace

Kancelářský software Getmore Řízení projektů, agility a týmů (elektronická licence):
Getmore Řízení projektů, agility a týmů je kancelářský software určený k podpoře řízení nárazových projektů. Pokud potřebujete krátkodobě sestavit tým s vytyčeným cílem, určit týmové role, nominovat do nich vhodné pracovníky, řídit vývoj produktu moderními flexibilními metodami a zároveň mít o jeho stavu perfektní přehled, pak je tu pro vás Getmore Řízení projektů, agility a týmů. 
Klíčové vlastnosti kancelářského software Getmore Řízení projektů..., agility a týmůKancelářský software Getmore Řízení projektů, agility a týmů určený k podpoře řízení nárazových projektůNadefinování týmových rolí a členů týmuStanovení dílčích úkolů a časových období pro jejich plněníPrůběžné sledování plnění jednotlivých cílů i v grafické podoběPřehledný Dashboard informuje o vývoji projektu
Vytvořte agilní tým pro projekt s Getmore Řízení projektů, agility a týmůNominujte vedoucího týmu a naplánujte v Getmore Řízení projektů, agility a týmů potřebné kapacity pro splnění celkového úkolu. Nadefinujte společně se Scrum masterem týmové role potřebné pro řešený projekt a do jednotlivých rolí přiřaďte pracovníky s odpovídající kvalifikací. Členové týmu mohou být vybíráni z různých oddělení. 
Sledujte průběžně plnění plánovaných úkolůRozdělte projekt do krátkých časových období (sprintů) ve kterých má být realizováno stanovené množství práce. Nastavte časovou náročnost splnění jednotlivých úkolů. V grafické podobě můžete v Getmore Řízení projektů, agility a týmů vidět, jak ubývá přidělená práce v porovnání s ideální křivkou, jak se daří plnit jednotlivé sprinty a na základě toho rozhodovat, zda není třeba uvolnit na projekt další kapacity.
Informace o celém projektu na přehledném Dashboardu Getmore Řízení projektů, agility a týmůCelý projekt jako na dlani - vše potřebné najdete na jediné obrazovce. Zahrnuje přehled o úkolech, poradách a dílčích sprintech. Tabulka se sloupci představujícími etapy životnosti úkolu a přesouvání úkolů mezi jednotlivými etapami, tzv kanban je dalším vizuálním nástrojem pro zrychlení procesu řešení projektu.       
Co vše tedy aplikace umí a co vám poskytne?   Dashboard – vše kolem vašich agilních týmů na jednom místěSnadná tvorba a administrace agilních týmůPlánování a řízení projektů týmuPřehledy plnění úkolů týmů na jednom místěKanban úkolů členů týmuAutomatické emailové notifikace řešitelům úkolů a požadavků.Týmové dashboardy – vše o týmech a povinnostech na jednom místěSnadné zadávání úkolů a snadnou kontrolu jejich plněníHodnocení kvality a kompetencí členů týmuAplikace Getmore podporuje tyto prohlížeče:Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, FirefoxDalší možné prohlížeče bez plné garance: Apple SafariPodporovaná zařízení pro práci s aplikací Getmore: PC i mobilní zařízení (primárně tablet, sekundárně chytrý telefon)Cena licence je uvedena pro jednoho uživatele. Celkový počet uživatelů na organizaci není omezen.Aplikaci není třeba instalovat. Jde o webovou aplikaci, do které vám budou zaslány přístupové údaje platné po dobu vašeho předplatného.

Produkt je výrobek značky Getmore.

Procházet zboží z kategorie Software Getmore, Počítačový software Getmore, Kancelářský software Getmore.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Getmore Řízení projektů, agility a týmů a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Getmore a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Getmore najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Getmore Řízení projektů, agility a týmů
Právě si prohlížíte...

399,- Kč