Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EndNote 20 Win/Mac

EndNote 20 Win/Mac

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EndNote 20 Win/Mac z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným EndNote 20 Win/Mac .

Detailní informace

Kancelářský software EndNote 20 Win/Mac (elektronická licence):
Sháníte program, který usnadní psaní výzkumných prací? Kancelářský software EndNote 20 ušetří váš čas a pomůže se správou vašeho dokumentu. Pomocí nástroje můžete prohledávat online zdroje, přidávat nové položky, editovat a samozřejmě mazat nepotřebné. Přístup k plným textům získáte jediným kliknutím. Záznamy můžete kategorizovat do různých sekcí, díky čemuž se během chvíle dostanete na požadovanou část. Software EndNote 20 je kompatibilní pro platformy Windows i Mac. Elektron...ickou licenci lze nainstalovat až na 3 zařízení. Licence je nepřenositelná a neomezená. Licenční klíč najdete v části Moje knihovna - Licence.
Klíčové vlastnosti kancelářského softwaru EndNote 20Psaní výzkumné práce bude snazší a rychlejší Software EndNote 20 umožní prohledávání online zdrojů, přidávání položek, editování i odstranění vybraných částíProgram je díky snadnému ovládání vhodný pro začátečníkyVybrané části můžete přehledně seskupit do různých oddílůSoftware EndNote 20 využijete až pro tři počítačová zařízení se systémem Windows i MacElektronická licence je trvalá a nepřenositelná

Produkt je výrobek značky Clarivate Analytics.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Clarivate Analytics, Počítače Clarivate Analytics, Notebooky Clarivate Analytics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EndNote 20 Win/Mac a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clarivate Analytics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clarivate Analytics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EndNote 20 Win/Mac
Právě si prohlížíte...

8739,- Kč