EaseUs Todo Backup Workstation

EaseUs Todo Backup Workstation
1 689 969 348
1 689,- Kč

Původní cena: 969,- Kč


Hodnocení:


EaseUs Todo Backup Workstation z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným EaseUs Todo Backup Workstation .

Detailní informace

Zálohovací software EaseUs Todo Backup Workstation (elektronická licence):
Chraňte data své firmy se zálohovacím softwarem EaseUs Todo Backup Workstation. Je určen pro firmy jakékoliv velikosti. Vyznačuje se komplexním řešením zálohování pro počítače, servery i databáze. Naplánujte automatické úlohy zálohování a nemusíte se dál o nic starat. Zálohovaná data lze ukládat na disk, zařízení NAS, virtuální počítač i cloudovou službu. EaseUs Todo Backup Workstation přináší okamžitou obnovu dat při jakékoliv nehodě. Umožní vám vytvořit ...spouštěcí disk WinPE/Linux, klonovat HDD/SSD, výměnu vadného disku za nový a další činnosti.
Klíčové vlastnosti zálohovacího softwaru EaseUs Todo Backup WorkstationZálohovací software EaseUs Todo Backup Workstation je určen pro firmy všech velikostiUmožňuje provádění automatických zálohZálohovaná data lze ukládat na disk, zařízení NAS, virtuální počítač i do clouduEaseUs Todo Backup Workstation okamžitě obnoví dataZískáte možnost vytvořit spouštěcí disk WinPE/Linux, klonovat HDD/SSD nebo vyměnit vadný disku za nový Licence Workstation zahrnuje:Zálohování a obnovení e-mailuZálohování a obnovení disku / diskového oddíluZálohování na síťový diskZálohování do clouduFull/Incremental/differential backupKlonování diskuCentrální správuUniverzální obnovuOchranu heslemUpozornění e-mailemPříkaz Pri/Post

Produkt je výrobek značky Easeus.

Procházet zboží z kategorie Software Easeus, Počítačový software Easeus, Kancelářský software Easeus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EaseUs Todo Backup Workstation a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Easeus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Easeus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EaseUs Todo Backup Workstation
Právě si prohlížíte...

1689,- Kč